רכיבים
-
1 גדול בטטה
-
6 בינוניים תפוח אדמה
-
2 בינוניים בצל
-
2 כפות מיונז
-
1 כף קטשופ
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מקלפים את הבטטה ותפוחי אדמה ושוטפים |
3
בוצע
|
חותכים לקוביות |
4
בוצע
|
מבשלים עם כף מלח כ- 25 דקות להתרכות,עד שמזלג ננעץ בקלות |
5
בוצע
|
קוצצים בצל |
6
בוצע
|
ומטגנים על מחבת עם כף שמן זית עד להזהבה |
7
בוצע
|
כשהבטטה ותפוחי האדמה התרככו מסננים |
8
בוצע
|
מעבירים לקערה עמוקה |
9
בוצע
|
מועכים לפירה |
10
בוצע
|
מוסיפים מלח פלפל |
11
בוצע
|
מוסיפים 2 כפות מיונז |
12
בוצע
|
כף קטשופ |
13
בוצע
|
מוסיפים את הבצל המטוגן |
14
בוצע
|
מערבבים |
15
בוצע
|
מעבירים לקערת הגשה, מפזרים ירק קצוץ ומגישים! |