רכיבים
-
1 ק"ג תפוח אדמה
-
4 ביצים
-
3 בצל ירוק
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כפיות מלח
-
1 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
חותכים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך |
3
בוצע
|
מבשלים את הביצים כ-20 דקות |
4
בוצע
|
מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומשאירים מעט ממי הבישול |
5
בוצע
|
מוסיפים כ-2 כפות שמן |
6
בוצע
|
ומועכים בעזרת מועך פירה |
7
בוצע
|
מקלפים וקוצצים את הביצים |
8
בוצע
|
מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל שחור ובצל ירוק קצוץ לתפו"א |
9
בוצע
|
ומערבבים היטב |
10
בוצע
|
בתאבון |