0 0
פיתות ביתיות בסיר גריל חשמלי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פיתות ביתיות בסיר גריל חשמלי

מאפיינים:
  • טבעוני
  • פרווה
  • צמחוני

פיתות ביתיות מושלמות וקלות להכנה.

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

לפורר את השמרים להכניס לקערת המיקסר עם הקמח

לפורר את השמרים להכניס לקערת המיקסר עם הקמח

3
בוצע

4 כפות סוכר

4 כפות סוכר

4
בוצע

והמים תוך כדי ערבול

והמים תוך כדי ערבול

5
בוצע

להוסיף רבע כוס שמן

להוסיף רבע כוס שמן

6
בוצע

ולהמשיך לערבל

ולהמשיך לערבל

7
בוצע

להוסיף כף מלח תוך כדי ערבול

להוסיף כף מלח תוך כדי ערבול

8
בוצע

זה מרקם הבצק.

זה מרקם הבצק.

9
בוצע

לצפות את הבצק בשמן

לצפות את הבצק בשמן

10
בוצע
60

ולכסות בניילון ניצמד ומגבת ולהעביר למקום חמים לשעה

ולכסות בניילון ניצמד ומגבת ולהעביר למקום חמים לשעה

11
בוצע

לאחר התפחה

לאחר התפחה

12
בוצע

מעבירים למשטח מקומח

מעבירים למשטח מקומח

13
בוצע

חוצים ל-2 חצאים

חוצים ל-2 חצאים

14
בוצע

מעצבים לרולדה ומסמנים חתכים

מעצבים לרולדה ומסמנים חתכים

15
בוצע

משקל פיתה כ-120 גרם

משקל פיתה כ-120 גרם

16
בוצע

יוצרים כדורים

יוצרים כדורים

17
בוצע

ומכניסים מתחת למגבת

ומכניסים מתחת למגבת

18
בוצע

מרדדים כל כדור לפיתה בעובי של כחצי ס"מ

מרדדים כל כדור לפיתה בעובי של כחצי ס"מ

19
בוצע

מחממים את סיר הגריל החשמלי

מחממים את סיר הגריל החשמלי

20
בוצע

מניחים את הפיתה וסוגרים את המכסה

מניחים את הפיתה וסוגרים את המכסה

21
בוצע

ברגע שמתנפח הופכים

ברגע שמתנפח הופכים

22
בוצע

ברגע שמוכן. מוצאים.

ברגע שמוכן. מוצאים.

23
בוצע

בתאבון.

בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

איך מכינים פיתות ? מתכון מעולה להכנת פיתות ביתיות בסיר גריל חשמלי.פיתות עם כיס,רכות ואווריריות מתאימות למילוי כמו במאפיות. פיתות טעימות וממכרות שכולם יאהבו. לא מסובך להכנה ובמינימום עבודה.

כ – 12 פיתות.
להעביר לקערת המיקסר קילו קמח (מומלץ לנפות כדי שהקמח יהיה אוורירי)
להוסיף 2 כפות שמרים, 4 כפות סוכר ולהתחיל לערבל.
להוסיף את השמן, להמשיך לערבל.
להוסיף את המלח וללוש עד קבלת בצק גמיש ונוח לשימוש.
לכסות בניילון ניצמד ובמגבת ולהתפיח כשעה.

להעביר למשטח מקומח.
לחלק ל-2 חצאים לשם הנוחות בעבודה.
ליצור כדורים במשקל של בערך 120 גרם.
להניח את הכדורים מתחת למגבת ע”מ שלא יתייבשו.
לרדד כל כדור לפיתה בעובי של בערך חצי ס”מ.

לחמם את סיר הגריל החשמלי.
להניח את הפיתה, ברגע שמתנפח ומזהיב להפוך ולחכות שיזהיב גם בצד השני ולהוציא.
להניח על מגבת ולכסות.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
רבע כוס שמן קנולה
כף מלח
4 כפות סוכר
3 כוסות מים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
Orly Bar

מירי לפיד

פראנץ טוסט של מסעדת בנדיקט
הקודם
פרנץ’ טוסט של מסעדת בנדיקט
מתכון לעוגת סולת פרווה אוורירית מוצפת בסירופ מתוק, מושלמת לי כוס תה
הבא
עוגת בסבוסה סולת
פראנץ טוסט של מסעדת בנדיקט
הקודם
פרנץ’ טוסט של מסעדת בנדיקט
מתכון לעוגת סולת פרווה אוורירית מוצפת בסירופ מתוק, מושלמת לי כוס תה
הבא
עוגת בסבוסה סולת

הוסף תגובה