רכיבים
-
1 ק"ג קמח
-
2 כפות שמרים יבשים
-
רבע כוס שמן קנולה
-
כף מלח
-
4 כפות סוכר
-
3 כוסות מים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
לפורר את השמרים להכניס לקערת המיקסר עם הקמח |
3
בוצע
|
4 כפות סוכר |
4
בוצע
|
והמים תוך כדי ערבול |
5
בוצע
|
להוסיף רבע כוס שמן |
6
בוצע
|
ולהמשיך לערבל |
7
בוצע
|
להוסיף כף מלח תוך כדי ערבול |
8
בוצע
|
זה מרקם הבצק. |
9
בוצע
|
לצפות את הבצק בשמן |
10
בוצע
60
|
ולכסות בניילון ניצמד ומגבת ולהעביר למקום חמים לשעה |
11
בוצע
|
לאחר התפחה |
12
בוצע
|
מעבירים למשטח מקומח |
13
בוצע
|
חוצים ל-2 חצאים |
14
בוצע
|
מעצבים לרולדה ומסמנים חתכים |
15
בוצע
|
משקל פיתה כ-120 גרם |
16
בוצע
|
יוצרים כדורים |
17
בוצע
|
ומכניסים מתחת למגבת |
18
בוצע
|
מרדדים כל כדור לפיתה בעובי של כחצי ס"מ |
19
בוצע
|
מחממים את סיר הגריל החשמלי |
20
בוצע
|
מניחים את הפיתה וסוגרים את המכסה |
21
בוצע
|
ברגע שמתנפח הופכים |
22
בוצע
|
ברגע שמוכן. מוצאים. |
23
בוצע
|
בתאבון. |
One Comment הסתר הערות
מקסים ונהדר