רכיבים
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כוס מים רותחים
-
1/4 כפית מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים 2 כוסות קמח למיקסר |
3
בוצע
|
כוס מים רותחים |
4
בוצע
3
|
מוסיפים מלח ולשים 3 דקות |
5
בוצע
|
יוצרים כיכר |
6
בוצע
|
מחלקים ל 6 חלקים |
7
בוצע
5
|
יוצרים כדורים ומניחים בצד ל 5 דקות |
8
בוצע
|
מחממים מחבת |
9
בוצע
|
מרדדים כדור לפיתה דקה |
10
בוצע
|
מניחים על המחבת כדקה עד שהפיתה מתנפחת טיפה |
11
בוצע
|
הופכים צד, ברגע שהפיתה מתנפחת שוב (כעבור חצי דקה) מסירים מהמחבת. |
11 Comments הסתר הערות
יצא ממש טעים ומוצלח….הוספתי כפית א אפיה
אפשר גם ללוש את הבצק בלי מיקסר
יש להוסיף מים רותחים. אז לא מומלץ.
הפיתה גם מיועדת למילוי או שלא כי זה נראה כמו לאפה
כן,היא מתנפחת וניתנת למילוי.
יצא מעולה גם ללא גלוטן. עם קמח "כרגיל" בתוספת כפית אבקת אפיה לכל כוס קמח.
יצא טעים!!!!! אבל התנפח רק קצת, יש לך מושג למה?
חח והמחבת נשרף קצת כנראה צריך משהו יותר טוב חח
ממש מוצלח נהנו מאד
אם לא התנפח לי מה הסיבה ?
המחבת צריכה להיות חמה לפני שמניחים את הפיתה. אם המחבת לא תהיה חמה , הפיתה לא תקבל מכת חום ולא יווצר כיס אוויר. ממליץ להתחיל עם חום בינוני ואם יש צורך להעביר לחום יותר נמוך
מושלם. פשוט מתכון מושלם. תודה רבה!