0 0
פלודה פרסי משקה ברד קייצי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פלודה פרסי משקה ברד קייצי

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני
מטבח

המרענן הפרסי של הקיץ

  • 30
  • סועדים 10
  • קל

רכיבים

  • לתוספות:

  • כל סירופ אהוב

  • אגוזים/פיסטוקים קצוצים

  • דובדבנים מסוכרים

שלבי הכנה

1
בוצע

מרתיחים בסיר כוס מים וכוס סוכר

מרתיחים בסיר כוס מים וכוס סוכר

2
בוצע

תוך כדי ערבוב עד המסת הסוכר

תוך כדי ערבוב עד המסת הסוכר

3
בוצע

מוסיפים מיץ מחצי לימון

מוסיפים מיץ מחצי לימון

4
בוצע

ו-2 כפות מי ורדים

ו-2 כפות מי ורדים

5
בוצע

מערבבים ומסירים מהאש

מערבבים ומסירים מהאש

6
בוצע

מבשלים אטריות אורז דקות ע"פ הוראות היצרן

מבשלים אטריות אורז דקות ע"פ הוראות היצרן

7
בוצע

מסננים

מסננים

8
בוצע

חותכים לרצועות של כ-2 ס"מ

חותכים לרצועות של כ-2 ס"מ

9
בוצע

מעבירים את האטריות לתבנית רחבה ככל שניתן

מעבירים את האטריות לתבנית רחבה ככל שניתן

10
בוצע

מוזגים את מי הסוכר

מוזגים את מי הסוכר

11
בוצע

מערבבים

מערבבים

12
בוצע

ומכניסים למקפיא

ומכניסים למקפיא

13
בוצע

מוציאים כל שעה ומערבבים

מוציאים כל שעה ומערבבים

14
בוצע

מוסיפים תוספת ע"פ הטעם. בתאבון.

מוסיפים תוספת ע"פ הטעם. בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

מתכון מצולם בשלבים למרענן הפרסי הרשמי.פלודה פרסי שירזי.
משקה קינוח פרסי שמורכב מאיטריות אורז ומטובל במי ורדים.בעל מרקם של ברד וסורבה.

מרתיחים בסיר תוך כדי ערבוב כוס מים וכוס סוכר עד המסה מלאה.
מוסיפים מיץ מחצי לימון ו-2 כפות מי ורדים.
מערבבים היטב ומסירים מהאש.

מבשלים כ-120 גרם אטריות אורז ע"פ הוראות היצרן.
מסננים וחותכים לרצועות כל כ-2 ס"מ.

מעבירים את האטריות לתבנית רחבה ככל שניתן ומוזגים מעל ממי הסוכר.
מערבבים ומכניסים למקפיא.
ע"מ שלא יקפא לגמרי, מוציאים כל שעה ומערבבים.( כ 3-4 פעמים).
לפני הגשה מוציאים ומגרדים בעזרת מזלג.
מעבירים לכוס ,מוזגים כל סוג סירופ שאוהבים ומעט אגוזים קצוצים או דובדבנים מסוכרים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
120 גרם אטריות אורז
2 כפות מי ורדים
כוס סוכר
כוס מים
חצי לימון
לתוספות:
כל סירופ אהוב
אגוזים/פיסטוקים קצוצים
דובדבנים מסוכרים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

פלודה כמו בשכונת התקווה

נקניקיות מטוגנות על צילי מתוק
הקודם
נקניקיות מטוגנות בצ'ילי מתוק
מתכון לסלט שורשים עם רוטב אסייתי בטעם מקורי ובריא
הבא
סלט שורשים אסייתי וצבעוני
נקניקיות מטוגנות על צילי מתוק
הקודם
נקניקיות מטוגנות בצ'ילי מתוק
מתכון לסלט שורשים עם רוטב אסייתי בטעם מקורי ובריא
הבא
סלט שורשים אסייתי וצבעוני

2 Comments הסתר הערות

נראה טוב. אגב יש עוד שני סוגים שאני מכיר. פולדה עירקית ופלודה ההודית.

הוסף תגובה