רכיבים
-
120 גרם אטריות אורז
-
2 כפות מי ורדים
-
כוס סוכר
-
כוס מים
-
חצי לימון
-
לתוספות:
-
כל סירופ אהוב
-
אגוזים/פיסטוקים קצוצים
-
דובדבנים מסוכרים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מרתיחים בסיר כוס מים וכוס סוכר |
2
בוצע
|
תוך כדי ערבוב עד המסת הסוכר |
3
בוצע
|
מוסיפים מיץ מחצי לימון |
4
בוצע
|
ו-2 כפות מי ורדים |
5
בוצע
|
מערבבים ומסירים מהאש |
6
בוצע
|
מבשלים אטריות אורז דקות ע"פ הוראות היצרן |
7
בוצע
|
מסננים |
8
בוצע
|
חותכים לרצועות של כ-2 ס"מ |
9
בוצע
|
מעבירים את האטריות לתבנית רחבה ככל שניתן |
10
בוצע
|
מוזגים את מי הסוכר |
11
בוצע
|
מערבבים |
12
בוצע
|
ומכניסים למקפיא |
13
בוצע
|
מוציאים כל שעה ומערבבים |
14
בוצע
|
מוסיפים תוספת ע"פ הטעם. בתאבון. |
2 Comments הסתר הערות
טעים במיוחד וקל לביצוע.
נראה טוב. אגב יש עוד שני סוגים שאני מכיר. פולדה עירקית ופלודה ההודית.