רכיבים
-
2 יחידות חזי עוף
-
2 תפוחי אדמה
-
3 פלפל ירוק
-
3 עגבניות
-
חסה לקישוט
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
רדיד אלומיניום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים וחתוכים לקוביות את תפוחי האדמה |
2
בוצע
|
מבשלים במים עד שיתרככו |
3
בוצע
|
מעבירים לקערה ומועכים |
4
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים ומועכים |
5
בוצע
|
לחתוך לרצועות רחבות את חזי העוף |
6
בוצע
|
לחמם שמן במחבת |
7
בוצע
|
להניח את חזי העוף ולפזר מעט מלח ופלפל |
8
בוצע
|
ולהפוך |
9
בוצע
|
לחתוך לקוביות |
10
בוצע
|
לחתוך את הפלפל הירוק לחצי ולנקות את תוכנו |
11
בוצע
|
לסדר את קוביות חזי העוף בתחתית |
12
בוצע
|
למלא במחית תפוחי האדמה |
13
בוצע
|
ולהניח מעל שוב קוביות חזי עוף |
14
בוצע
|
לחתוך לחצי עגבנייה בשלה |
15
בוצע
|
להניח את חצי הפלפל על רדיד אלומיניום |
16
בוצע
|
להניח את חצי העגבנייה ולעוטף את הכל ברדיד |
17
בוצע
|
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה |
18
בוצע
|
לפתוח את הרדיד לכ 10 דקות נוספות |
19
בוצע
|
עד שישחים מעט |
20
בוצע
|
להגיש על מצע חסה |