0 0

פסטה בולונז

בולונז עם טוויסט מעניין.

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מכניסים לקערה את הבשר הטחון

מכניסים לקערה את הבשר הטחון

3
בוצע

מוסיפים את הירק והבצל

מוסיפים את הירק והבצל

4
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

5
בוצע

מחממים שמן במחבת

מחממים שמן במחבת

6
בוצע

מעבירים את הבשר

מעבירים את הבשר

7
בוצע

ומטגנים עד להתפוררות הבשר

ומטגנים עד להתפוררות הבשר

8
בוצע

מוסיפים את השום והגזר המגורד

מוסיפים את השום והגזר המגורד

9
בוצע

ומערבבים

ומערבבים

10
בוצע

מוסיפים רסק עגבניות והמים הרותחים

מוסיפים רסק עגבניות והמים הרותחים

11
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

12
בוצע

מוסיפים גרגירי חומוס

מוסיפים גרגירי חומוס

13
בוצע

והתבלינים

והתבלינים

14
בוצע

מערבבים ומבשלים עם מכסה

מערבבים ומבשלים עם מכסה

15
בוצע

עד לצמצום הנוזלים

עד לצמצום הנוזלים

16
בוצע

מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות

מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות

17
בוצע

מסננים ומעבירים לסיר

מסננים ומעבירים לסיר

18
בוצע

מוסיפים את הבשר

מוסיפים את הבשר

19
בוצע

מערבבים ומבשלים כ 5 דקות

מערבבים ומבשלים כ 5 דקות

20
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון משודרג לפסטה בולונז המפורסם. גרגירי חומוס מבושלים וגרידה של גזר הם תוספות גם טעימות במיוחד וגם בריאות. מנה עשירה בטעמים.

מערבבים היטב בקערה את הירק, הבצל והבשר הטחון.
מחממים שמן במחבת , מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי פירור הבשר, עד שהבשר משחים.
לאחר ההשחמה מוסיפים את הגזר המגורד, שיני השום ומערבבים.
לאחר איבוד הנוזלים יש להוסיף את רסק העגבניות, להמתין שהתבשיל יתחיל לבעבע ואז יש להוסיף את המים החמים ולערבב.
מוסיפים את החומוס והתבלינים מערבבים ומכסים.
מבשלים על אש נמוכה עם מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים.

במקביל מבשלים פסטה ע”פ ההוראות ע”ג האריזה.
מאחדים בין הפסטה לבשר ומבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה בינונית.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1/2 ק"ג פסטה
1/2 ק"ג בשר טחון
1/4 כוס ירק קצוץ
1/3 כוס בצל טחון
4 שיני שום
1 גזר מגורד
300 גרם רסק עגבניות
1/2 כוס חומוס מבושל
1/4 כפית כמון
1/4 כפית בהרט
1.5 כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1/2 ליטר מים רותחים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

ארוחה שלמה בסיר אחד.

שניצל ממולא חזה אווז מעושן
הקודם
שניצל ממולא חזה אווז מעושן
פסטה ספירלה ואפונה
הבא
פסטה ספירלה ואפונה
שניצל ממולא חזה אווז מעושן
הקודם
שניצל ממולא חזה אווז מעושן
פסטה ספירלה ואפונה
הבא
פסטה ספירלה ואפונה

הוסף תגובה