רכיבים
-
500 גרם פסטה
-
המצרכים לבטטה :
-
2 (בינוני) בטטה
-
3 כפות שמן קנולה
-
כף שום כתוש
-
המצרכים לרוטב :
-
25 גרם חמאה
-
2 מיכלים שמנת לבישול
-
1/4 כוס חלב
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
לבשל 500 גרם פסטה ע"פ ההוראות ע"ג האריזה ולסנן מהנוזלים |
3
בוצע
|
לטגן בסיר 3 כפות שמן וכף שום כתוש |
4
בוצע
|
להוסיף את קוביות הבטטה ולטגן עד התרככות הבטטה |
5
בוצע
|
בסיר נוסף לשים 25 גרם חמאה |
6
בוצע
|
2 מיכלים שמנת לבישול, 1/4 כוס חלב |
7
בוצע
|
1/4 כפית אגוז מוסקט |
8
בוצע
|
1/4 כפית פלפל שחור |
9
בוצע
|
1/2 כפית מלח ולבשל עד הרתחה |
10
בוצע
|
להוסיף את הבטטה ולערבב |
11
בוצע
|
להוסיף את הפסטה, לערבב ולהוריד מהאש |
12
בוצע
|
בתאבון. |