רכיבים
-
חבילה 500 גרם פסטה
-
פחית 400 גרם קרם קוקוס
-
1 בינוני בצל
-
2 שיני שום
-
2 כפות שמן קנולה
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
2 עגבנייה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות שעל האריזה ומסננים |
3
בוצע
|
שופכים למחבת , 2 כפות שמן קנולה |
4
בוצע
|
קוצצים בצל |
5
בוצע
|
ומזהיבים קלות |
6
בוצע
|
חותכים 2 שיני שום לפרוסות ומעבירים למחבת לדקה |
7
בוצע
|
מוסיפים את פחית הקרם קוקוס לבצל המטוגן |
8
בוצע
|
1/2 כפית פלפל שחור |
9
בוצע
|
כפית מלח |
10
בוצע
|
מביאים לרתיחה |
11
בוצע
|
ומעבירים את הפסטה המסוננת למחבת |
12
בוצע
|
מבשלים כ-2 דקות |
13
בוצע
|
חותכים 2 עגבניות בשלות |
14
בוצע
|
ומוסיפים עם האפונה לפסטה,מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות |
15
בוצע
|
מגישים חם. |