0 0
פסטה ברוטב קרם קוקוס

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פסטה ברוטב קרם קוקוס

מאפיינים:
  • טבעוני
  • פרווה
  • צמחוני

פסטה בקרם קוקוס חגיגית וטבעונית!

  • 25
  • סועדים 3
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

2 כפות שמן קנולה

2 כפות שמן קנולה

3
בוצע

קוצצים בצל

קוצצים בצל

4
בוצע

ומזהיבים קלות

ומזהיבים קלות

5
בוצע

חותכים 2 שיני שום לפרוסות ומעבירים למחבת לדקה

חותכים 2 שיני שום לפרוסות ומעבירים למחבת לדקה

6
בוצע

מבשלים פסטה כמו שרשום בהוראות האריזה ומסננים

מבשלים פסטה כמו שרשום בהוראות האריזה ומסננים

7
בוצע

מוסיפים את פחית הקרם קוקוס לבצל המטוגן

מוסיפים את פחית הקרם קוקוס לבצל המטוגן

8
בוצע

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פלפל שחור

9
בוצע

כפית מלח

כפית מלח

10
בוצע

מביאים לרתיחה

מביאים לרתיחה

11
בוצע

ומעבירים את הפסטה המסוננת למחבת

ומעבירים את הפסטה המסוננת למחבת

12
בוצע

מבשלים כ-5 דקות

מבשלים כ-5 דקות

13
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מתכון לפסטה ברוטב קרם קוקוס. מנת פסטה מהירה,פשוטה להכנה ומנחמת.מתכון שנהפך להצלחה עצומה, הקרם קוקוס חלק ועשיר עם רמת סמיכות מעולה, מתכון פרווה וגם טבעוני.

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן בסיר עם מים מומלחים.(ממולץ לשמור את את מי הבישול)
  2. במקביל, קוצצים בצל ומזהיבים עם שמן קנולה.
  3. פורסים 2 שיני השום ומוסיפים לבצל לעוד כדקה.
  4. לערבב במהלך הטיגון כדי שהשום לא יישרף.
  5. מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לרתיחה.
  6. מערבבים היטב, עד שיש רוטב חלק במרקם של שמנת .
  7. מעבירים את הפסטה למחבת. ומערבבים.
  8. ממשיכים לבשל את הפסטה כ-5 דקות. אם הרוטב נעשה סמיך מדיי, ניתן להוסיף ממי הבישול של פסטה.
  9. מעבירים לצלחות הגשה ומגישים מיד.

רכיבים

מספר סועדים
חבילה 500 גרם פסטה
פחית 400 גרם קרם קוקוס
1 בינוני בצל
2 שיני שום
2 כפות שמן קנולה
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

מתכון לסלט כרוב בסגנון אסיאתי
הקודם
סלט כרוב אסייתי
קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
הבא
קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
מתכון לסלט כרוב בסגנון אסיאתי
הקודם
סלט כרוב אסייתי
קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
הבא
קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות

הוסף תגובה