0 0

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

פסטה בתיבול מיוחד ומרענן.

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

שופכים לסיר מים רותחים, כף מלח

שופכים לסיר מים רותחים, כף מלח

3
בוצע

והפסטה. מבשלים 10 דקות, שוטפים ומסננים.

והפסטה. מבשלים 10 דקות, שוטפים ומסננים.

4
בוצע

מעבירים לקערה

מעבירים לקערה

5
בוצע

שוטפים את הפטריות

שוטפים את הפטריות

6
בוצע

חותכים את הרגליים ופורסים

חותכים את הרגליים ופורסים

7
בוצע

מחממים בסיר כ- 70 גרם חמאה

מחממים בסיר כ- 70 גרם חמאה

8
בוצע

מוסיפים 3 שיני שום

מוסיפים 3 שיני שום

9
בוצע

פטריות החתוכות

פטריות החתוכות

10
בוצע

שמנת

שמנת

11
בוצע

חצי כפית קינמון, כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית קינמון, כפית פלפל שחור גרוס

12
בוצע

כף שטוחה מלח וענף נענע

כף שטוחה מלח וענף נענע

13
בוצע

ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות

ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות

14
בוצע

מוזגים על הפסטה ומערבבים

מוזגים על הפסטה ומערבבים

15
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון קלאסי לפסטה בתוספת רוטב ופטריות עם תיבול מעניין וטעים במיוחד. נגיעה של קינמון שנותן ארומה מיוחדת וענף נענע שמפזר ניחוח עדין לרוטב.

מבשלים את הפסטה ע”פ ההוראות ע”ג השקית.
שוטפים את הפטריות ,חותכים את ה”רגליים” ופורסים.
מחממים כ-70 גרם חמאה בסיר עד שתימס.
מוסיפים 3 שיני שום, הפטריות,חצי כפית קינמון,
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס,כף מלח ,ענף נענע
מערבבים ומבשלים כ 15 דקות על אשר נמוכה (תוך כדי ערבוב).

שופכים את הרוטב על הפסטה .

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
500 גרם פסטה
2 מיכלים שמנת לבישול
סלסלת פטריות
2 שיני שום
1/2 כפית קינמון
1 כף שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
ענף נענע

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

מעניין מאוד.

מתכון לפסטה פפיונים וגזר
הקודם
פסטה פפיונים וגזר
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
הבא
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
מתכון לפסטה פפיונים וגזר
הקודם
פסטה פפיונים וגזר
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
הבא
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה

הוסף תגובה