רכיבים
-
לפסטה :
-
250 גרם פסטה
-
1 כף אבקת מרק
-
2 כפות שמן זית
-
לרוטב :
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
2 עגבניות
-
3 כפות רסק עגבניות
-
1 קופסת אפונת גינה
-
2 כפות ירק קצוץ
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח
-
1/4 כפית סוכר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מסננים את האפונה |
2
בוצע
|
מעבירים את הפסטה לסיר |
3
בוצע
|
מוסיפים כף אבקת מרק ו-2 כפות שמן זית |
4
בוצע
|
מוסיפים מים רותחים |
5
בוצע
|
מבשלים לפי ההוראות שעל השקית ומסננים |
6
בוצע
|
חותכים לקוביות את העגבניות |
7
בוצע
|
מועכים שליש מכמות האפונה |
8
בוצע
|
מעבירים לסיר חדש 3 כפות שמן ו-3 שיני שום |
9
בוצע
|
את העגבניות |
10
בוצע
|
חמש כפות רסק עגבניות |
11
בוצע
|
הירק והתבלינים |
12
בוצע
|
מוסיפים מים בכמות כפולה |
13
בוצע
|
את האפונה ומבשלים היטב עד להרתחה |
14
בוצע
|
מוסיפים בהדרגה את הפסטה |
15
בוצע
|
ומבשלים כרבע שעה על אש נמוכה |
16
בוצע
|
מפזרים שומשום ובתאבון |