רכיבים
-
250 גרם פסטה פפיונים
-
2 גזרמגורד
-
2 שיני שום
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח
-
1/4 כפית סוכר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
רבע קילו פסטה פפיונים |
2
בוצע
|
לבשל לפי ההוראות שעל האריזה ולסנן |
3
בוצע
|
לגרד 2 גזרים |
4
בוצע
|
להכניס לסיר עם 2 שיני שום ולאדות כ 5 דקות |
5
בוצע
|
להוסיף כ 4 כוסות מים רותחים |
6
בוצע
|
רסק עגבניות והתבלינים |
7
בוצע
|
לערבב היטב עד להרתחה |
8
בוצע
|
להוסיף את הפסטה ולערבב |
9
בוצע
|
בתאבון |