0 0
פסטו

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פסטו

סלטים, טוסטים, מרינדות הכל אפשר עם הפסטו

  • 45
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

חבילת פטרוזיליה

חבילת פטרוזיליה

2
בוצע

חבילת כוסברה/בזיליקום

חבילת כוסברה/בזיליקום

3
בוצע

לשטוף היטב מספר פעמים

לשטוף היטב מספר פעמים

4
בוצע

ולייבש במסננת

ולייבש במסננת

5
בוצע

לקלות על מחבת כוס צנוברים

לקלות על מחבת כוס צנוברים

6
בוצע

לחתוך לקוביות גמבה אדומה,שיני שום והפלפל החריף

לחתוך לקוביות גמבה אדומה,שיני שום והפלפל החריף

7
בוצע

להכניס את הצנוברים הקלויים למעבד המזון

להכניס את הצנוברים הקלויים למעבד המזון

8
בוצע

להוסיף את הירקות

להוסיף את הירקות

9
בוצע

2 כפות שמן ולטחון

2 כפות שמן ולטחון

10
בוצע

להוסיף את יתרת שמן הזית,המלח,פלפל שחור והסוכר

להוסיף את יתרת שמן הזית,המלח,פלפל שחור והסוכר

11
בוצע

את הירק

את הירק

12
בוצע

ולטחון עד קבלת ממרח אחיד

ולטחון עד קבלת ממרח אחיד

13
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון להכנת מיטבל פסטו מהמטבח האיטלקי. מיטבל המורכב מעשבי תיבול,שמן זית,שום, צנוברים קלויים ומתאים לתוספת לסלטים,טוסטים ומרינדות.

לשטוף היטב את הירק ולייבש
לקלות את הצנוברים להעביר למעבד מזון.
להוסיף למעבד את הפלפל האדום , השום ,הפלפל החריף ו2 כפות שמן זית ולקצוץ.
להוסיף את יתרת השמן למעבד.
להוסיף את המלח,פלפל שחור ,הסוכר והירק.
לקצוץ עד לקבלת תערובת אחידה.
ניתן בכל עת לתקן את הטעם של הפסטו.
להעביר לכלי שניתן לאטימה ולשפוך מעט שמן זית מלמעלה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 חבילה פטרוזיליה
1 חבילה כוסברה
1 פלפל אדום
4 שיני שום
1/2 פלפל חריף
1.5 כוסות שמן זית
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס
כפית שטוחה סוכר

סימון תזונתי

229
קלוריות
0.2 גרם
חלבון
32 גרם
שומן
1.6 גרם
פחמימות
0.0 מ"ג
כולסטרול
0.1 גרם
סיבים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

איזה יופי אני הוספתי לבעלי עוד פלפלים חריפים והפכתי את הפסטו לסחוג ירוק . שווה לנסות

אנטיפסטי
הקודם
אנטיפסטי
קוסקוס
הבא
קוסקוס טריפולטאי
אנטיפסטי
הקודם
אנטיפסטי
קוסקוס
הבא
קוסקוס טריפולטאי

הוסף תגובה