רכיבים
-
1 חבילה פטרוזיליה
-
1 חבילה כוסברה
-
1 פלפל אדום
-
4 שיני שום
-
1/2 פלפל ירוק חריף
-
1.5 כוסות שמן זית
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
כפית שטוחה סוכר
-
1 כוס צנוברים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חבילת פטרוזיליה |
2
בוצע
|
חבילת כוסברה/בזיליקום |
3
בוצע
|
לשטוף היטב מספר פעמים |
4
בוצע
|
ולייבש במסננת |
5
בוצע
|
לקלות על מחבת כוס צנוברים |
6
בוצע
|
לחתוך לקוביות גמבה אדומה,שיני שום והפלפל החריף |
7
בוצע
|
להכניס את הצנוברים הקלויים למעבד המזון |
8
בוצע
|
להוסיף את הירקות |
9
בוצע
|
2 כפות שמן ולטחון |
10
בוצע
|
להוסיף את יתרת שמן הזית,המלח,פלפל שחור והסוכר |
11
בוצע
|
את הירק |
12
בוצע
|
ולטחון עד קבלת ממרח אחיד |
13
בוצע
|
בתאבון |