רכיבים
-
1 ק"ג חזה הודונקי משומן,עור וגידים.
-
לנוזל כבישה :
-
3 כוסות מים
-
2 כפות מלח גס
-
2 כפות סוכר חום
-
1 כפית גרגרי פלפל אנגלי
-
לציפוי :
-
3 כפות דבש
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
אחד ק"ג חזה הודו |
2
בוצע
|
שופכים לקערה 3 כוסות מים, 2 כפות מלח גס |
3
בוצע
|
2 כפות סוכר חום, כפית פלפל אנגלי |
4
בוצע
|
ומערבבים היטב |
5
בוצע
|
טובלים את חזה ההודו עד שהנוזל מכסה את כולו |
6
בוצע
|
אוטמים בניילון נצמד |
7
בוצע
|
ומכניסים למקרר ל 24 שעות |
8
בוצע
|
כעבור יממה מוציאים מהמקרר,שוטפים ומייבשים. |
9
בוצע
|
המצרכים לציפוי |
10
בוצע
|
בקערה שופכים 2 כפות שמן זית, כף רוטב סויה |
11
בוצע
|
שלוש כפות דבש, כף פפריקה מתוקה |
12
בוצע
|
כפית פלפל שחור גרוס |
13
בוצע
|
ומערבבים היטב |
14
בוצע
|
שרוול רשת |
15
בוצע
|
חותכים במידה ודוחסים את חזה ההודו לתוכו |
16
בוצע
|
מורחים את החזה מכל הצדדים |
17
בוצע
|
מכניסים לקופסא ואוטמים |
18
בוצע
|
מכניסים למקרר ל 12 עד 24 שעות נוספות |
19
בוצע
|
מסדרים רדיד אלומיניום עם דפנות על תבנית |
20
בוצע
|
מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות ומעליו מניחים רשת |
21
בוצע
|
מוציאים את החזה הודו מהמקרר ומניחים על הרשת |
22
בוצע
|
ומברישים מהנוזל שנשאר במיכל |
23
בוצע
|
כל חצי שעה פותחים ומברישים שוב |
24
בוצע
|
כעבור שעה ורבע מוציאים מהתנור |
25
בוצע
|
מכניסים למקרר ל- 12 עד 24 שעות נוספות |
26
בוצע
|
מסירים את הרשת |
27
בוצע
|
ניתן לאכול קר או חם בתאבון |