0 0
פרחי כרובית בתנור בציפוי חרדל דיז’ון

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פרחי כרובית בתנור בציפוי חרדל דיז’ון

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

פרחי כרובית בתנור עם שוליים קריספיים

  • 45
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מרתיחים סיר מים עם כף חומץ וכף מלח

מרתיחים סיר מים עם כף חומץ וכף מלח

3
בוצע

מפרקים את הכרובית לפרחים בעזרת סכין חדה

מפרקים את הכרובית לפרחים בעזרת סכין חדה

4
בוצע

מכניסים את פרחי הכרוביות ל 10 דקות בישול

מכניסים את פרחי הכרוביות ל 10 דקות בישול

5
בוצע

בקערה קטנה שופכים 4 כפות שמן

בקערה קטנה שופכים 4 כפות שמן

6
בוצע

2 שיני שום כתושים

2 שיני שום כתושים

7
בוצע

כפית חרדל דיז'ון

כפית חרדל דיז'ון

8
בוצע

1/4 כפית כורכום וכפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית כורכום וכפית פפריקה מתוקה

9
בוצע

1/2 כפית פלפל שחור וכפית מלח

10
בוצע

מערבבים היטב את הרוטב

מערבבים היטב את הרוטב

11
בוצע

מכינים נייר אפייה על תבנית

מכינים נייר אפייה על תבנית

12
בוצע

מסננים את פרחי הכרובית ומניחים להתקרר

מסננים את פרחי הכרובית ומניחים להתקרר

13
בוצע

טובלים את פרחי הכרובית מכל הצדדים

טובלים את פרחי הכרובית מכל הצדדים

14
בוצע

ומניחים בתבנית

ומניחים בתבנית

15
בוצע

מכניסים לתנור ל-180 מעלות

מכניסים לתנור ל-180 מעלות

16
בוצע

כ 30 דקות עד שהשוליים זהובים ופריכים

כ 30 דקות עד שהשוליים זהובים ופריכים

17
בוצע

ומגישים!

ומגישים!

הוראות הכנה

שתף

פרחי כרובית בתנור בתיבול מושלם ועדין של חרדל דיז’ון,מתכון פשוט וקל להכנה. פרחי כרובית יוצאים מהתנור עם שוליים זהובים וקריספיים ומבפנים עם רכות.החיתוך לפרחים מקצר את זמן הבישול ל-10 דקות.

  1. להרתיח מים עם כף חומץ וכף מלח.
  2. לפרק את הכרובית לפרחים.
  3. להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל כ- 10 דקות, לסנן ולקרר.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. בקערה לערבב שמן קנולה, 2 שיני שום כתושים,פפריקה, כורכום, פלפל שחור ואת החרדל דיז’ון.
  6. מרפדים תבנית גדולה עם נייר אפיה.
  7. לטבול את פרחי הכרובית במרינדה שהכנו ולהניח על נייר אפייה בתבנית.
  8. מכניסים לתנור ואופים במשך 30-35 דקות, עד שהשוליים הזהיבו.
  9. ומגישים!

רכיבים

מספר סועדים
1 בינוני כרובית
כפית חרדל דיז'ון
4 כפות שמן קנולה
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
2 שיני שום
1 כף חומץ

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
Orly Bar

מתכון ללזניה עם גבינות חלבית
הקודם
לזניה חלבית
לחם פסטו עם טעם וריח מושלם,שישלים כל ארוחה.
הבא
לחם פסטו
מתכון ללזניה עם גבינות חלבית
הקודם
לזניה חלבית
לחם פסטו עם טעם וריח מושלם,שישלים כל ארוחה.
הבא
לחם פסטו

הוסף תגובה