רכיבים
-
1 בינוני כרובית
-
כפית חרדל דיז'ון
-
4 כפות שמן קנולה
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח
-
2 שיני שום
-
1 כף חומץ
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מרתיחים סיר מים עם כף חומץ וכף מלח |
3
בוצע
|
מפרקים את הכרובית לפרחים בעזרת סכין חדה |
4
בוצע
|
מכניסים את פרחי הכרוביות ל 10 דקות בישול |
5
בוצע
|
בקערה קטנה שופכים 4 כפות שמן |
6
בוצע
|
2 שיני שום כתושים |
7
בוצע
|
כפית חרדל דיז'ון |
8
בוצע
|
1/4 כפית כורכום וכפית פפריקה מתוקה |
9
בוצע
|
1/2 כפית פלפל שחור וכפית מלח |
10
בוצע
|
מערבבים היטב את הרוטב |
11
בוצע
|
מכינים נייר אפייה על תבנית |
12
בוצע
|
מסננים את פרחי הכרובית ומניחים להתקרר |
13
בוצע
|
טובלים את פרחי הכרובית מכל הצדדים |
14
בוצע
|
ומניחים בתבנית |
15
בוצע
|
מכניסים לתנור ל-180 מעלות |
16
בוצע
|
כ 30 דקות עד שהשוליים זהובים ופריכים |
17
בוצע
|
ומגישים! |