רכיבים
-
2 ביצים
-
1/4 כוס שמנת מתוקה
-
2 כפות סוכר
-
1 כף חמאה
-
4 פרוסות חלה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
שוברים את הביצים ומוסיפים את הסוכר והשמנת המתוקה |
3
בוצע
|
טורפים בעדינות בעזרת מזלג או מטרפה |
4
בוצע
|
טובלים את הפרוסות בתערובת השמנת והביצה משני הצדדים |
5
בוצע
|
מחממים מחבת על להבה בינונית וממיסים בה את החמאה ומעבירים למחבת |
6
בוצע
6
|
מטגנים כ-4-3 דקות מכל צד, עד שהפרוסות מקבלות צבע זהוב-חום |