רכיבים
-
לבלילה :
-
6 כפות חלב
-
6 כפות שמנת צמחית
-
3 ביצים
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
3 כפות סוכר
-
6 כפות תמצית וניל
-
לטיגון :
-
1 חלה
-
60 גרם חמאה
-
להגשה :
-
אבקת סוכר / ריבה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לפראנץ טוסט |
2
בוצע
|
לפרוס את החלה לפרוסות בעובי של כ-1.5 ס"מ |
3
בוצע
|
להעביר לקערה את 3 הביצים |
4
בוצע
|
להוסיף את החלב והשמנת |
5
בוצע
|
הקינמון |
6
בוצע
|
תמצית וניל |
7
בוצע
|
סוכר |
8
בוצע
|
ולערבב היטב |
9
בוצע
|
לשמן את המחבת עם חמאה |
10
בוצע
|
לטבול פרוסה בבלילה מ-2 הצדדים |
11
בוצע
|
להעביר למחבת עם החמאה |
12
בוצע
|
ברגע שמזהיב - להפוך |
13
בוצע
|
בתאבון. |