0 0
פשטידת ברוקולי כרובית

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פשטידת ברוקולי כרובית

מתכון מפתיע וטעים בטירוף.

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

חותכים את עצי הכרובית והברוקולי

חותכים את עצי הכרובית והברוקולי

3
בוצע

שוטפים היטב

שוטפים היטב

4
בוצע

מעבירים לסיר ומוסיפים מים רותחים

מעבירים לסיר ומוסיפים מים רותחים

5
בוצע

ומבשלים עם מכסה פתוח כ 25 דקות

ומבשלים עם מכסה פתוח כ 25 דקות

6
בוצע

מסננים וקוצצים

מסננים וקוצצים

7
בוצע

בקערה 4 ביצים, קמח

בקערה 4 ביצים, קמח

8
בוצע

אבקת המרק, פלפל שחור

אבקת המרק, פלפל שחור

9
בוצע

מלח, מיונז

מלח, מיונז

10
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

11
בוצע

מוסיפים לבלילה את הברוקולי והכרובית

מוסיפים לבלילה את הברוקולי והכרובית

12
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

13
בוצע

משמנים תבנית

משמנים תבנית

14
בוצע

ומפזרים פירורי לחם או שומשום

ומפזרים פירורי לחם או שומשום

15
בוצע

מעבירים מהתערובת לתבניות

מעבירים מהתערובת לתבניות

16
בוצע

מכניסים לתנור שחומם מראש

מכניסים לתנור שחומם מראש

17
בוצע

מקררים

מקררים

18
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

אחת הפשטידות הטעימות והבריאות שקיימות. נגיעה של מיונז משדרגת את הפשטידה פלאים. לא לוותר!!!. הקרנציות של הברוקולי והכרובית גורמת לחגיגת טעמים בפה.

מפרקים את הכרובית והברוקולי לפרחים, שוטפים היטב , מעבירים לסיר ומוסיפים מים רתוחים.
מבשלים כ-25 דקות עם מכסה פתוח.
מעברים מסננים וקוצצים “גס” בעזרת סכין.

בקערה מערבבים את הביצים,הקמח,המיונז ,אבקת המרק והתבלינים.
מוסיפים את הברוקולי והכרובית לבלילה ומערבבים היטב.

משמנים תבנית אינגליש קייק במחמאה ומפזרים שומשום /פירורי לחם.
יוצקים את התערובת לתבניות.

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד להזהבה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 כרובית בינוני
2 ברוקולי בינוני
4 ביצים
4 כפות מיונז
4 כפות קמח תופח
1 כפית מלח
1 כף אבקת מרק עוף
כפית שטוחה פלפל שחור
מחמאה לשימון
פירורי לחם/שומשום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

עשיתי בתבנית עגולה. שחותכים יוצא מדהים!!!

קרמבו
הקודם
קרמבו
פיצה אשל ללא שמרים
הבא
פיצה אשל ללא שמרים
קרמבו
הקודם
קרמבו
פיצה אשל ללא שמרים
הבא
פיצה אשל ללא שמרים

הוסף תגובה