רכיבים
-
אריזת טופו
-
4 (XL) ביצים
-
חופן ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
4 יח' בצל ירוק
-
4-5 יח' עגבניות שרי
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
כפית אבקת מרק
-
כפית כורכום
-
מעט שומשום (ע"פ העדפה)
-
כף שמן קנולה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לפשטידה |
2
בוצע
|
מגרדים בפומפייה גסה את הטופו לקערה |
3
בוצע
|
קוצצים את הבצל הירוק והירק ומוסיפים לטופו |
4
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים |
5
בוצע
|
הביצים |
6
בוצע
|
ומערבבים היטב |
7
בוצע
|
מחממים מחבת בגודל של כ-20 ס"מ עם שמן ומעבירים את הבלילה |
8
בוצע
|
מפזרים פרוסות של עגבניות שרי ומעט שומשום |
9
בוצע
|
מכסים ומבשלים על אש בעוצמה בינונית |
10
בוצע
|
ברגע שמשחים הופכים ומכסים |
11
בוצע
|
מצננים, פורסים ומגישים |
12
בוצע
|
בתאבון |