רכיבים
-
4 ביצים
-
חבילה ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
1/2 חלה
-
2 בצל
-
1/4 כפית כורכום
-
1/4 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 פלפל ירוק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
קוצצים את הבצלים |
3
בוצע
|
ומטגנים |
4
בוצע
|
קוצצים פלפל חריף |
5
בוצע
|
מוסיפים את הפלפל הקצוץ לבצל המטוגן וממשיכים בטיגון |
6
בוצע
|
שוברים ביצים בקערה עמוקה |
7
בוצע
|
מוסיפים תבלינים |
8
בוצע
|
טורפים את הביצים |
9
בוצע
|
קוצצים את הירק |
10
בוצע
|
מוסיפים לקערת הביצים |
11
בוצע
|
מוסיפים את הבצל והפלפל המטוגן |
12
בוצע
|
קוצצים 1/2 חלה לקוביות קטנות (רק את החלק הלבן). |
13
בוצע
|
מעבירים לקערה ומערבבים היטב |
14
בוצע
|
מעבירים הכל למחבת שהשתמשנו קודם לטיגון הבצל |
15
בוצע
5
|
ומכסים עם מכסה - מבשלים על חום בינוני כ- 5 דקות |
16
בוצע
|
לאחר 5 דק מניחים צלחת גדולה על המחבת והופכים את הפשטידה על הצלחת |
17
בוצע
3
|
מחזירים למחבת על הצד השני לעוד 3 דקות על חום נמוך |
18
בוצע
|
ומגישים. |