0 0
פשטידת ירק

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

פשטידת ירק

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני
מטבח

פשטידת ירק בריאה, אווריריות, קלה להכנה וטעימה במיוחד!

  • 15
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

קוצצים את הבצלים

קוצצים את הבצלים

3
בוצע

ומטגנים

ומטגנים

4
בוצע

קוצצים פלפל חריף

קוצצים פלפל חריף

5
בוצע

מוסיפים את הפלפל הקצוץ לבצל המטוגן וממשיכים בטיגון

מוסיפים את הפלפל הקצוץ לבצל המטוגן וממשיכים בטיגון

6
בוצע

שוברים ביצים בקערה עמוקה

שוברים ביצים בקערה עמוקה

7
בוצע

מוסיפים תבלינים

מוסיפים תבלינים

8
בוצע

טורפים את הביצים

טורפים את הביצים

9
בוצע

קוצצים את הירק

קוצצים את הירק

10
בוצע

מוסיפים לקערת הביצים

מוסיפים לקערת הביצים

11
בוצע

מוסיפים את הבצל והפלפל המטוגן

מוסיפים את הבצל והפלפל המטוגן

12
בוצע

קוצצים 1/2 חלה לקוביות קטנות (רק את החלק הלבן).

קוצצים 1/2 חלה לקוביות קטנות (רק את החלק הלבן).

13
בוצע

מעבירים לקערה ומערבבים היטב

מעבירים לקערה ומערבבים היטב

14
בוצע

מעבירים הכל למחבת שהשתמשנו קודם לטיגון הבצל

מעבירים הכל למחבת שהשתמשנו קודם לטיגון הבצל

15
בוצע
5

ומכסים עם מכסה - מבשלים על חום בינוני כ- 5 דקות

ומכסים עם מכסה - מבשלים על חום בינוני כ- 5 דקות

16
בוצע

לאחר 5 דק מניחים צלחת גדולה על המחבת והופכים את הפשטידה על הצלחת

לאחר 5 דק מניחים צלחת גדולה על המחבת והופכים את הפשטידה על הצלחת

17
בוצע
3

מחזירים למחבת על הצד השני לעוד 3 דקות על חום נמוך

מחזירים למחבת על הצד השני לעוד 3 דקות על חום נמוך

18
בוצע

ומגישים.

ומגישים.

הוראות הכנה

שתף

מתכון לפשטידת ירק – קוקו סבזי מתכון עשיר בטעמים. מתכון משודרג לפשטידת הירק הפרסית-קוקו סבזי, עם תוספת של חלה שמוסיפה נפח ואוריריות לפשטידה שהופכת אותה למושלמת.

  1. קוצצים את הבצלים ומטגנים להזהבה.
  2. קוצצים פלפל חריף ומוספים למחבת לטיגון.
  3. שוברים ביצים בקערה עמוקה,מוסיפים תבלינים וטורפים את הביצים.
  4. קוצצים את הירק (אפשר כוסברה או פטרוזיליה אפשר גם לשלב)
  5. ומוסיפים את הירק לקערת הביצים.
  6. מוסיפים את הבצל המטוגן שהזהיב והפלפל המטוגן.
  7. קוצצים 1/2 חלה (אפשר גם לחם אחיד) לקוביות קטנות – רק את החלק הלבן.
  8. מעבירים לקערה ומערבבים היטב.
  9. מוזגים את כל התערובת למחבת שהשתמשנו קודם לטיגון הבצל.
  10. מכסים את המחבת – ומבשלים על חום בינוני כ- 5 דקות.
  11. לאחר 5 דקות מניחים צלחת גדולה על המחבת והופכים את הפשטידה על הצלחת.
  12. מחזירים למחבת על הצד השני לעוד 3 דקות על חום נמוך.

רכיבים

מספר סועדים
4 ביצים
חבילה ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
1/2 חלה
2 בצל
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1/2 פלפל ירוק

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

מתכון לפסטה ברוטב קרם קןקןס
הקודם
פסטה בקרם קוקוס אפונה ועגבניות
מתכון לעוגת גבינה ביסקוויטים שקל להכין, מהירה, לא מצריכה אפייה.
הבא
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד
מתכון לפסטה ברוטב קרם קןקןס
הקודם
פסטה בקרם קוקוס אפונה ועגבניות
מתכון לעוגת גבינה ביסקוויטים שקל להכין, מהירה, לא מצריכה אפייה.
הבא
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

הוסף תגובה