רכיבים
-
חצי כרוב
-
1 קישואגדול
-
2 גזרבינוני
-
2 כפיות קצוצות שמיר
-
4 ביצים
-
2 כפיות אבקת מרק
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
כפית כורכום
-
לציפוי :
-
2 כפיות פלפל שחור גרוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חותכים חצי כרוב לרצועות בעובי חצי ס"מ |
2
בוצע
|
שוטפים היטב ומסננים |
3
בוצע
|
מגרדים בפומפייה קישוא ו-2 גזרים |
4
בוצע
|
קוצצים כ-2 כפיות שמיר |
5
בוצע
|
מעבירים לקערה |
6
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים |
7
בוצע
|
מערבבים היטב |
8
בוצע
|
מעבירים למקרר לחצי שעה |
9
בוצע
|
משמנים תבנית בגודל 19*26, מעבירים את הבלילה ומהדקים |
10
בוצע
|
מפזרים מעל פלפל שחור גרוס |
11
בוצע
|
מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לכשעה |
12
בוצע
|
מקררים |
13
בוצע
|
פורסים ובתאבון |