רכיבים
-
1 גבעול כרישה
-
1 גדול בצל
-
3 כפות קמח
-
50 גרם חמאה
-
2 ביצים
-
1/4 כוס חלב
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית סוכר
-
2 שיני שום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
חותכים את הכרישה לאורך |
3
בוצע
|
קוצצים במרווחים של 1/2 ס"מ |
4
בוצע
|
שוטפים היטב ומסננים |
5
בוצע
|
קוצצים בצל גדול |
6
בוצע
|
מחממים מחבת ומניחים 50 גרם חמאה |
7
בוצע
|
מעבירים את הכרישה והבצל הקצוצים |
8
בוצע
|
מתבלים במלח ופלפל |
9
בוצע
|
כותשים 2 שיני שום ומערבבים |
10
בוצע
|
מכסים ומאדים על אש בנונית כ - 5 דקות |
11
בוצע
|
בזמן הזה שוברים 2 ביצים בקערה |
12
בוצע
|
מוסיפים 3 כפות קמח |
13
בוצע
|
חלב |
14
בוצע
|
סוכר |
15
בוצע
|
ומערבבים היטב |
16
בוצע
|
שופכים את הבלילה למחבת |
17
בוצע
15
|
מורידים את המכסה ומבשלים 15 דקות על אש בנונית |
18
בוצע
|
מניחים צלחת גדולה על המחבת |
19
בוצע
|
והפכים עליה את הפשטידה |
20
בוצע
|
מחזירים בעדינות למחבת כדי שהצד השני יהיה קריספי,לעוד 10 דקות |
21
בוצע
|
ומגישים חם. ניתן להגיש קר בכל מצב טעים מאוד. |