רכיבים
-
4 חציליםרחבים
-
3 קישואים
-
8 עגבניות מרוסקותניתן להשתמש בשימורים
-
4 תפוחי אדמהקלופים
-
שמן זית
-
למילוי :
-
1 ק"ג בשר טחוןבקר/עגל
-
4 בצלים
-
4 שיני שוםקצוצים דק
-
2 כפות מלח גזשטוחות
-
חצי כפית פלפל שחור
-
כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
קורט קינמון
-
שמן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לפרוס את החצילים |
2
בוצע
|
להניח בקערה ולפזר מלח גס |
3
בוצע
|
לפרוס תפוח אדמה |
4
בוצע
|
לשמן את החצילים |
5
בוצע
|
לסדר על נייר אפיה |
6
בוצע
|
לאפות עד הזהבה קלה |
7
בוצע
|
להזהיב בצל |
8
בוצע
|
להוסיף את הבשר ולערבב |
9
בוצע
|
להוסיף תבלינים ולערבב |
10
בוצע
|
המילוי מוכן |
11
בוצע
|
לסדר את תפוחי האדמה בתבנית |
12
בוצע
|
לסדר שכבת חצילים |
13
בוצע
|
הוספת שכבת מילוי |
14
בוצע
|
לצקת עגבניות מרוסקות |
15
בוצע
|
להוסיף שכבת קישואים |
16
בוצע
|
שוב את התהליך |
17
בוצע
|
להוסיף מהרוטב ולהכניס ל-180 מעלות ל3/4 שעה |
18
בוצע
|
מקשטים בפטרוזיליה ובתאבון |