רכיבים
-
250 גרם קוטג
-
250 גרם גבינה לבנה
-
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
2 כפות אבקת מרק פיטריות
-
3 ביציםטרופות
-
30 גרם חמאה
-
1 גדול בצלקצוץ דק
-
500 גרם פיטריות
-
2 שיני שום כתוש
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קוצצים דק בצל גדול |
2
בוצע
|
ומטגנים במחמאה ושמן עד שיזהיב מעט |
3
בוצע
|
פורסים פטריות |
4
בוצע
|
מוסיפים לבצל |
5
בוצע
|
ומטגנים |
6
בוצע
|
2 כפות אבקת מרק פטריות |
7
בוצע
|
מלח, פלפל שחור |
8
בוצע
|
מערבבים היטב |
9
בוצע
|
ומסירים מהגז |
10
בוצע
|
קוטג' וגבינה לבנה |
11
בוצע
|
מעבירים לקערה |
12
בוצע
|
מוסיפים חופן גבינה צהובה |
13
בוצע
|
ביצים ושום כתוש |
14
בוצע
|
מערבבים היטב |
15
בוצע
|
מוסיפים את הפטריות ומערבבים |
16
בוצע
|
משמנים תבנית |
17
בוצע
|
יוצקים את הבלילה לתבנית |
18
בוצע
|
מכניסים לתנור בחום בינוני |
19
בוצע
|
עד שהגבינה מזהיבה.בתאבון. |