רכיבים
-
250 גרם קוטג
-
250 גרם גבינה לבנה
-
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
2 כפות אבקת מרק פיטריות
-
3 ביציםטרופות
-
30 גרם חמאה
-
1 גדול בצלקצוץ דק
-
500 גרם פיטריות
-
2 שיני שום כתוש
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קוצצים דק בצל גדול |
2
בוצע
|
ומטגנים במחמאה ושמן עד שיזהיב מעט |
3
בוצע
|
פורסים פטריות |
4
בוצע
|
מוסיפים לבצל |
5
בוצע
|
ומטגנים |
6
בוצע
|
2 כפות אבקת מרק פטריות |
7
בוצע
|
מלח, פלפל שחור |
8
בוצע
|
מערבבים היטב |
9
בוצע
|
ומסירים מהגז |
10
בוצע
|
קוטג' וגבינה לבנה |
11
בוצע
|
מעבירים לקערה |
12
בוצע
|
מוסיפים חופן גבינה צהובה |
13
בוצע
|
ביצים ושום כתוש |
14
בוצע
|
מערבבים היטב |
15
בוצע
|
מוסיפים את הפטריות ומערבבים |
16
בוצע
|
משמנים תבנית |
17
בוצע
|
יוצקים את הבלילה לתבנית |
18
בוצע
|
מכניסים לתנור בחום בינוני |
19
בוצע
|
עד שהגבינה מזהיבה.בתאבון. |
4 Comments הסתר הערות
אין שום סוג של קמח או פירורי לחם ???
אין צורך
קל וטעים
נהדר אני סמתי פטריות שפניון מוכן קוטג שמנת 27 אחוז תנובה מטגנת בצל ופטריות ביחד, גבינה גואדה מגורדת מלח פלפל שחור גרוס 2 ביצים לפעמים סמה אבקת פטריות אם יש.. כ מתכון ניפלא מוסבר ברור