רכיבים
-
5 קישואים גדוליםמגורדים
-
3 בצלים גדוליםמגורדים
-
1.5 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
3/4 כוס מים
-
1/2 כוס שמן
-
3 ביצים
-
1 כף אבקת מרק פטריות
-
מלח/פלפל שחור
-
מרגרינה לשימון התבנית
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קישואים והבצל מגורדים |
2
בוצע
|
כוס וחצי קמח |
3
בוצע
|
אבקת אפייה |
4
בוצע
|
שלוש רבעי כוס מים |
5
בוצע
|
חצי כוס שמן |
6
בוצע
|
שלוש ביצים |
7
בוצע
|
כף אבקת מרק פטריות |
8
בוצע
|
מלח, פלפל שחור |
9
בוצע
|
מערבבים עד קבלת בלילה אחידה |
10
בוצע
|
מחממים תנור ל 170 מעלות |
11
בוצע
|
משמנית תבנית במרגרינה |
12
בוצע
|
מוזגים את הבלילה ומפזרים שומשום |
13
בוצע
|
מכינים לתנור עד להזהבה |
14
בוצע
|
מקררים |
15
בוצע
|
בתאבון |
2 Comments הסתר הערות
אם סוחטים היטב את הקישואים למה להוסיף מים?
אין צורך לסחוט.