• בית
  • חנוכה
  • צ’אדי – לביבות גרוזיניות מקמח תירס
0 0
צ’אדי – לביבות גרוזיניות מקמח תירס

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

צ’אדי – לביבות גרוזיניות מקמח תירס

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

לביבות צ'אדי גרוזיניות.פשוטות להכנה וממכרות טירוף.

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

להעביר לקערת המיקסר את קמח התירס

להעביר לקערת המיקסר את קמח התירס

3
בוצע

הקמח

הקמח

4
בוצע

הביצים,המלח,השמרים וכף שמן

הביצים,המלח,השמרים וכף שמן

5
בוצע

להתחיל לערבל תוך כדי הוספת המים

להתחיל לערבל תוך כדי הוספת המים

6
בוצע

עד שהתערובת הופכת ליציבה (לא במרקם של בצק)

עד שהתערובת הופכת ליציבה (לא במרקם של בצק)

7
בוצע

ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח כשעה

ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח כשעה

8
בוצע

לאחר התפחה

לאחר התפחה

9
בוצע

בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדור

בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדור

10
בוצע

ומשטחים

ומשטחים

11
בוצע

מטגנים בשמן חצי עמוק

מטגנים בשמן חצי עמוק

12
בוצע

ברגע שמזהיב, הופכים.

ברגע שמזהיב, הופכים.

13
בוצע

בתאבון.

בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

מתכון ללביבות צ’אדי גרוזיניות קלאסיות מקמח תירס. מתכון קל להכנה עם המון אפשרויות של שדרוג בטעמים ע”י הוספת למתכון הבסיסי סוגים שונים של גבינות, קטניות ועוד. לביבות מעולות שלא תרצו להפסיק לאכול. מנה שמתאימה לכל המשפחה לצד כל ארוחה.

להכניס את כל החומרים למערבל ולערבל תוך כדי הוספת מים.
התערובת אמורה להיות נוחה לעבודה,יציבה ולא במרקם של בצק.
(אם התערובת יבשה ניתן להוסיף מים בהדרגה).

לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח כשעה.

בעזרת ידיים רטובות נקרוץ כדורים (בגודל של כדור טניס) נשטח ונטגן בשמן חצי עמוק.
ברגע שמזהיב הופכים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
500 ג' קמח תירס דק
כוס קמח לבן
2 ביצים
40 גרם שמרים טריים
כף מלח
כף שמן קנולה
2 כוסות מים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סימה לוי

מתכון לתוספת בריאה של קינואה עם כרובית וברוקולי.
הקודם
תבשיל קינואה כרובית וברוקולי
עוגת תפוחים וקינמון חלבית לראש השנה
הבא
עוגת תפוחים וקינמון חלבית
מתכון לתוספת בריאה של קינואה עם כרובית וברוקולי.
הקודם
תבשיל קינואה כרובית וברוקולי
עוגת תפוחים וקינמון חלבית לראש השנה
הבא
עוגת תפוחים וקינמון חלבית

הוסף תגובה