0 0
ציזיקי גבינה ומלפפונים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

ציזיקי גבינה ומלפפונים

מטבל מהיר, טעים ומרענן.

  • 30
  • סועדים 10
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

שוטפים היטב 10 מלפפונים

שוטפים היטב 10 מלפפונים

2
בוצע

מגרדים בפומפיה

מגרדים בפומפיה

3
בוצע

קוצצים כ 10 עלי נענע

קוצצים כ 10 עלי נענע

4
בוצע

מגרדים את הבצל בפומפיה

מגרדים את הבצל בפומפיה

5
בוצע

מוסיפים את המלפפונים המגורדים לבצל

מוסיפים את המלפפונים המגורדים לבצל

6
בוצע

את הנענע הקצוצה

את הנענע הקצוצה

7
בוצע

כף שטוחה מלח וכפית פלפל שחור

כף שטוחה מלח וכפית פלפל שחור

8
בוצע

מערבבים היטב

מערבבים היטב

9
בוצע

יוצקים את הגבינה

יוצקים את הגבינה

10
בוצע

מערבבים היטב

מערבבים היטב

11
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

אין כמעט מטבח שלא מכיר את הציזיקי. גבינה לבנה או יוגורט בשילוב מלפפונים מגורדים, עלי נענע, בצל ותבלינים. מטבל מרענן, מהיר וטעים מאוד.

שוטפים היטב את המלפפונים ומגרדים בפומפייה (עם הקליפה).
מגרדים את הבצל.
קוצצים את עלי הנענע.
מכניסים הכל לקערה ביחד עם התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינה בהדרגתיות ומערבבים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
10 מלפפונים
1 בצל
10 עלי נענע
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1.5 ק"ג גבינה לבנה

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף המצלם

מעולה עם קרקרים.

עוגת ספירלה - קרין גורן
הקודם
עוגת ספירלה – קרין גורן
קרמבו
הבא
קרמבו
עוגת ספירלה - קרין גורן
הקודם
עוגת ספירלה – קרין גורן
קרמבו
הבא
קרמבו

הוסף תגובה