רכיבים
-
10 מלפפונים
-
1 בצל
-
10 עלי נענע
-
1 כף מלח
-
1 כפית פלפל שחור
-
1.5 ק"ג גבינה לבנה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
שוטפים היטב 10 מלפפונים |
2
בוצע
|
מגרדים בפומפיה |
3
בוצע
|
קוצצים כ 10 עלי נענע |
4
בוצע
|
מגרדים את הבצל בפומפיה |
5
בוצע
|
מוסיפים את המלפפונים המגורדים לבצל |
6
בוצע
|
את הנענע הקצוצה |
7
בוצע
|
כף שטוחה מלח וכפית פלפל שחור |
8
בוצע
|
מערבבים היטב |
9
בוצע
|
יוצקים את הגבינה |
10
בוצע
|
מערבבים היטב |
11
בוצע
|
בתאבון |