רכיבים
-
1 ק"ג פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 ק"ג בצל לבןקצוץ
-
1/2 ק"ג גמבה אדומהקצוצה
-
400 גרם שום טריכתוש
-
500 מ"ל שמןלא שמן זית
-
350 מ"ל חומץ בן יין לבן
-
30 גרם מלח
-
20 גרם פלפל שחור
-
מעט אורגנו יבש
-
מעט פפריקה מתוקה
-
עלה דפנהלא חובה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
משרים את שיני השום במים כדי להקל בקילוף |
2
בוצע
|
מקלפים את כל שיני השום |
3
בוצע
|
וקוצצים (ניתן גם במעבד מזון) |
4
בוצע
|
קוצצים בצל וגמבה |
5
בוצע
|
משרים את הפטרוזיליה במים שוטפים ומסננים |
6
בוצע
|
קוצצים בסכין |
7
בוצע
|
לא להתפתות לקצץ במעבד מזון רק בסכין |
8
בוצע
|
מכניסים הכל לקערה ומערבבים |
9
בוצע
|
מוסיפים שמן, חומץ |
10
בוצע
|
מלח, סוכר |
11
בוצע
|
פלפל שחור גרוס טרי |
12
בוצע
|
מפוררים עלה דפנה |
13
בוצע
|
מערבבים היטב |
14
בוצע
|
בתאבון |