0 0
צ’ימיצ’ורי ארגנטינאי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

צ’ימיצ’ורי ארגנטינאי

מתכון לרוטב צ'ימיצ'ור ארגנטינאי אמיתי

  • 45
  • סועדים 10
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

משרים את שיני השום במים כדי להקל בקילוף

משרים את שיני השום במים
כדי להקל בקילוף

2
בוצע

מקלפים את כל שיני השום

מקלפים את כל שיני השום

3
בוצע

וקוצצים (ניתן גם במעבד מזון)

וקוצצים (ניתן גם במעבד מזון)

4
בוצע

קוצצים בצל וגמבה

קוצצים בצל וגמבה

5
בוצע

משרים את הפטרוזיליה במים שוטפים ומסננים

משרים את הפטרוזיליה במים שוטפים ומסננים

6
בוצע

קוצצים בסכין

קוצצים בסכין

7
בוצע

לא להתפתות לקצץ במעבד מזון רק בסכין

לא להתפתות לקצץ במעבד מזון רק בסכין

8
בוצע

מכניסים הכל לקערה ומערבבים

מכניסים הכל לקערה ומערבבים

9
בוצע

מוסיפים שמן, חומץ

מוסיפים שמן, חומץ

10
בוצע

מלח, סוכר

מלח, סוכר

11
בוצע

פלפל שחור גרוס טרי

פלפל שחור גרוס טרי

12
בוצע

מפוררים עלה דפנה

מפוררים עלה דפנה

13
בוצע

מערבבים היטב

מערבבים היטב

14
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מצולמת לרוטב צ’ימצ’ורי. הרוטב ששום מתכון לבשר לא שלם בלעדיו.

קוצצים את הבצל והגמבה (לא קטן מאוד) ומערבבים עם יתר החומרים.
טועמים, מתקנים תיבול ומניחים ל-4 ימים.
למי שאוהב חריף – ניתן לקחת חלק מהצ`ימיצ`ורי הרגיל
ולהוסיף לרוטב 2-3 פילפלוני צ`ילי חתוכים .
(כל אחד לפי טעמו, רק לא לשכוח לרשום על הקופסא שזה חריף)
עצה:
את הבשר, רצוי להשרות 3-4 ימים ברוטב, לא לפחד זה רק יעשה להם טוב (עוף ודגים אפשר רק לילה).

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג פטרוזיליה קצוצה
1/2 ק"ג בצל לבן קצוץ
1/2 ק"ג גמבה אדומה קצוצה
400 גרם שום טרי כתוש
500 מ"ל שמן לא שמן זית
350 מ"ל חומץ בן יין לבן
30 גרם מלח
20 גרם פלפל שחור
מעט אורגנו יבש
מעט פפריקה מתוקה
עלה דפנה לא חובה

סימון תזונתי

295
קלוריות
1.4 גרם
חלבון
25 גרם
שומן
17 גרם
פחמימות
0 מ"ג
כולסטרול
0.5 גרם
סיבים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

המתכון שחיפשתי תמיד לצימצורי טעים אני משתמש בו כתיבלון לסלט ועוף מוקפץ

מרק לקוסקוס
הקודם
מרק לקוסקוס טריפולטאי
כרוב ממולא בנוסח פולין
הבא
כרוב ממולא בנוסח פולין
מרק לקוסקוס
הקודם
מרק לקוסקוס טריפולטאי
כרוב ממולא בנוסח פולין
הבא
כרוב ממולא בנוסח פולין

הוסף תגובה