0 0
צלע טלה ביין לבן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

צלע טלה ביין לבן

תנסו. תטעמו. תתאהבו !!!

  • 30
  • סועדים 1
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מניחים את הצלע על נייר מגבת

מניחים את הצלע על נייר מגבת

2
בוצע

מפלפלים משני צידיו

מפלפלים משני צידיו

3
בוצע

מחממים במחבת סטייקים שמן

מחממים במחבת סטייקים שמן

4
בוצע

ומניחים את הסטייק

ומניחים את הסטייק

5
בוצע

צולים קלות מ 2 הצדדים

צולים קלות מ 2 הצדדים

6
בוצע

ומניחים בצד

ומניחים בצד

7
בוצע

שופכים למחבת חצי כוס יין לבן

שופכים למחבת חצי כוס יין לבן

8
בוצע

את שיני השום הקצוצים

את שיני השום הקצוצים

9
בוצע

הפטריות והבזיליקום

הפטריות והבזיליקום

10
בוצע

מניחים את הסטייק

מניחים את הסטייק

11
בוצע

מוספים יין בכל פעם שהיין מצטמצם

מוספים יין בכל פעם שהיין מצטמצם

12
בוצע

ברגע שהצלע נפרדת הסטייק מוכן

ברגע שהצלע נפרדת הסטייק מוכן

13
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

אם חששתם אי פעם להכין צלע טלה, זה בדיוק המתכון בשבילכם. הבישול ביין גורם לצלע להיות נימוכה מאוד וטעימה בגלל הבישול האיטי וספיגת הטעמים.

1. להניח את המצע על נייר מגבת על מנת לספוג את הנוזלים
(במקרה ויצא מההקפאה להמתין שיפשיר).
2. לפלפל המון מ 2 הכיוונים.
3. במחבת סטייקים למזוג 2 כפות שמן.
4. להניח את הצלע ולצרוב קלות מ-2 הכיוונים ולהניח בצד.
5. באותו המחבת להוסיף חצי כוס יין ,השום ,הפטריות והבזיליקום הקצוץ.
6. מכניסים את הצלע ומבשלים אש בינונית.
7. כל פעם שהיין מצטמצם מוסיפים מהיין עד חצי בקבוק .
8. הבישול איטי ומצריך סבלנות.
9. ברגע שהיין מצטמצם והעצם נפרדת מעט ניתן להגיש.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 צלע טלה
1/2 בקבוק יין לבן
פלפל שחור גרוס
1 קופסא פטריות חתוכות
4 שיני שום קצוצים
מס' עלי בזיליקום
2 כפות שמן

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

זה רק נראה מורכב אבל זה כמו לטגן שניצל

עוגיות פיצוץ שוקולד
הקודם
עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן
שניצל ממולא חזה אווז מעושן
הבא
שניצל ממולא חזה אווז מעושן
עוגיות פיצוץ שוקולד
הקודם
עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן
שניצל ממולא חזה אווז מעושן
הבא
שניצל ממולא חזה אווז מעושן

הוסף תגובה