רכיבים
-
1 צלע טלה
-
1/2 בקבוק יין לבן
-
פלפל שחור גרוס
-
1 קופסא פטריות חתוכות
-
4 שיני שוםקצוצים
-
מס' עלי בזיליקום
-
2 כפות שמן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מניחים את הצלע על נייר מגבת |
2
בוצע
|
מפלפלים משני צידיו |
3
בוצע
|
מחממים במחבת סטייקים שמן |
4
בוצע
|
ומניחים את הסטייק |
5
בוצע
|
צולים קלות מ 2 הצדדים |
6
בוצע
|
ומניחים בצד |
7
בוצע
|
שופכים למחבת חצי כוס יין לבן |
8
בוצע
|
את שיני השום הקצוצים |
9
בוצע
|
הפטריות והבזיליקום |
10
בוצע
|
מניחים את הסטייק |
11
בוצע
|
מוספים יין בכל פעם שהיין מצטמצם |
12
בוצע
|
ברגע שהצלע נפרדת הסטייק מוכן |
13
בוצע
|
בתאבון |