רכיבים
-
1 ק"ג כתף/שריר בקרחתוך לחתיכות
-
2 בצלבינוני חתוכים לקוביות
-
1 ק"ג שעועית ירוקה
-
1 כף רכז רימונים
-
3 לימון פרסי מיובש
-
1 ק"ג עגבניות
-
1 גמבה אדומה
-
8-10 שזיפים מיובשים
-
כף גדושה מרק עוף
-
1/4 כף פפריקה מתוקה
-
1/4 כף פפריקה חריפה
-
1/4 כף פלפל שחור
-
אפשר להוסיף - פלפל ירוק חריף
שלבי הכנה
1
בוצע
|
שוטפים את השעועית וחותכים לאורך של 2 ס"מ |
2
בוצע
|
מטגנים במחבת עם השזיפים ומעט שמן |
3
בוצע
|
מכניסים לבלנדר את העגבניות, הגמבה |
4
בוצע
|
ואת רכז הרימונים ומרסקים. |
5
בוצע
|
שוטפים את הבשר |
6
בוצע
|
מוסיפים מים עד גובה הבשר וחצי כוס שמן |
7
בוצע
|
מבשלים על אש נמוכה עד לצמצום של כל המים |
8
בוצע
|
מוסיפים את הבצל ומטגנים |
9
בוצע
|
מוסיפים את השעועית והשזיפים |
10
בוצע
|
חצי כוס מים חמים ומבשלים 20 דקות |
11
בוצע
|
מוסיפים את הרסק שהכנו, אבקת המרק |
12
בוצע
|
והתבלינים. |
13
בוצע
|
ניתן להוסיף פלפל חריף |
14
בוצע
|
3 לימונים פרסיים מיובשים |
15
בוצע
|
מבשלים על אש נמוכה כשעה |
16
בוצע
|
בתאבון |