רכיבים
-
1/2 1 ק"ג בשר טחון
-
200 ג' שומן בשר
-
3 בצל
-
1 כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
2 כפיות מלח
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
3 כפות כמון
-
1/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית פפריקה אדומה חריפה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קילו וחצי בשר בקר טחון |
2
בוצע
|
מוסיפים 200 ג' שומן, כוס ירק קצוץ |
3
בוצע
|
2 כפיות מלח,כפית פלפל שחור |
4
בוצע
|
רבע כפית כורכום,3 כפות כמון,חצי כפית פפריקה חריפה |
5
בוצע
|
2 כוסות בצל קצוץ מבושל |
6
בוצע
|
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה |
7
בוצע
|
מכינים שיפודים רחבים |
8
בוצע
|
מגלגלים ביד קציצה |
9
בוצע
|
מכניסים מצד השיפוד |
10
בוצע
|
עד שהקציצה במרכז השיפוד |
11
בוצע
|
מתחילים להדק עם האצבעות |
12
בוצע
|
מהדקים וסוגרים למעלה |
13
בוצע
|
מהדקים וסוגרים עד למטה |
14
בוצע
|
מניחים על תבנית שה"קבב באוויר" |
15
בוצע
|
מוודאים שחום האש בינונית והשיפודים מונחים על מוטות ברזל (ע"מ שהקבב יהיה באוויר ולא ישירות על הרשת) |
16
בוצע
|
הופכים כל הזמן |
17
בוצע
|
עד לרמת הצלייה המבוקשת |
18
בוצע
|
בתאבון |