רכיבים
-
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 בצלים גדולים
-
1 ק"ג בשר בקרחתוך לקוביות (בשר גולש)
-
2 כוסות אורז פרסי
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית כורכום
-
2 כפיות מלח
-
1 כפית פלפל שחור
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את הבצל החתוך |
2
בוצע
|
מטגנים את הבצל עד להזהבה |
3
בוצע
|
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמתו |
4
בוצע
|
מתבלים |
5
בוצע
|
מוסיפים מים רותחים ומבשלים כשעתיים |
6
בוצע
|
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז נספג |
7
בוצע
|
מעבירים לתבנית ואופים כ 20 דקות עד להזהבה |