0 0
קדירת בקר עם אורז

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קדירת בקר עם אורז

הבישול הסופי בתנור עושה פלאים למנה.

  • 180
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את הבצל החתוך

מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את הבצל החתוך

2
בוצע

מטגנים את הבצל עד להזהבה

מטגנים את הבצל עד להזהבה

3
בוצע

מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמתו

מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמתו

4
בוצע

מתבלים

מתבלים

5
בוצע

מוסיפים מים רותחים ומבשלים כשעתיים

מוסיפים מים רותחים ומבשלים כשעתיים

6
בוצע

מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז נספג

מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז נספג

7
בוצע

מעבירים לתבנית ואופים כ 20 דקות עד להזהבה

מעבירים לתבנית ואופים כ 20 דקות עד להזהבה

הוראות הכנה

שתף

מתכון משולב של צלייה, בישול ואפייה של קוביות בשר בקר בתוספת אורז ותוספות ע”פ בחירה. האפייה הסופית והארוכה נותנת טעמים מיוחדים לתבשיל ולריכוך הבשר.

1. מחממים בסיר כבד שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.
2. מוסיפים בשר ומשחימים מכל צד.
3. מוסיפים חומוס (על החומוס ניתן לוותר או להשאיר (בתמונה אין חומוס).
4. מתבלים ומכסים הכל עם מים מרתיחים , מבשלים על אש נמוכה שעתיים (בשביל ריכוך הבשר מומלץ לא פחות אלא אם יש סיר לחץ ואז משהו כמו שעה-שעה וחצי).
5. מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים בודקים אם נשארו בערך 3 כוסות נוזלים בתבשיל (אם נראה שלא מוסיפים).
6. מוסיפים את האורז ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל הנוזלים נספגים (ללא מכסה).
7. מעבירים לקדירה חסינת אש או תבנית ואופים 20 דקות.
מומלץ ללא כיסוי כדי שהחלק העליון ישחים מעט כמו בתמונה הסופית.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
1/4 כוס שמן זית
3 בצלים גדולים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (בשר גולש)
2 כוסות אורז פרסי
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור

חוות דעת

עדיין אין ביקורות עבור המתכון הזה, השתמש בטופס שלהלן כדי לכתוב את הביקורת שלך
עוף בצילי
הקודם
חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.
חלקי עוף בתנור
הבא
חלקי עוף בתנור
עוף בצילי
הקודם
חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.
חלקי עוף בתנור
הבא
חלקי עוף בתנור

הוסף תגובה