רכיבים
-
1 ק"ג בשר כתף
-
3 תפוח אדמה
-
2 גזר
-
1 בצל
-
1 כוס יין לבן
-
2 כוסות מים פושרים
-
תיבול
-
2 כפות סילאן
-
2 כפיות מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
צלי כתף חתוך לקוביות |
2
בוצע
|
משמנים סיר עמוק ושטוח עם כף שמן |
3
בוצע
|
צורבים את הבשר מכל הכיוונים |
4
בוצע
|
דקה מכל צד עד שהבשר מאפיר |
5
בוצע
|
מעבירים למסננת |
6
בוצע
|
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות גדלות |
7
בוצע
|
חותכים גזרים |
8
בוצע
|
מטגנים בנפרד קלות את תפוחי האדמה שיזהיבו מכל הצדדים |
9
בוצע
|
חותכים את הבצל לרבעים ומטגנים קלות עם הגזר והשום |
10
בוצע
|
מחזירים את הבשר לסיר |
11
בוצע
|
מפזרים את תפוחי האדמה |
12
בוצע
|
מוזגים כוס יין |
13
בוצע
|
2 כוסות מים פושרים |
14
בוצע
|
לתיבול: מלח,פלפל וסילאן |
15
בוצע
|
2 כפיות מלח |
16
בוצע
|
1/2 כפית פלפל שחור |
17
בוצע
|
2 כפות סילאן |
18
בוצע
|
מביאים לרתיחה |
19
בוצע
60
|
מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כשעה |
20
בוצע
|
מכניסים לתנור בחום נמוך של 130 מעלות למשך 3-4 שעות |
21
בוצע
|
בתאבון |