• בית
  • בשרי
  • קוביות צלי בקר עם תפוחי אדמה בתנור
0 0
קוביות צלי בקר עם תפוחי אדמה בתנור

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קוביות צלי בקר עם תפוחי אדמה בתנור

מאפיינים:
  • בשרי

מתכון לתבשיל קדירה קל להכנה עם קוביות בשר ותפוחי אדמה

  • 260
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

  • תיבול

שלבי הכנה

1
בוצע

צלי כתף חתוך לקוביות

צלי כתף חתוך לקוביות

2
בוצע

משמנים סיר עמוק ושטוח עם כף שמן

משמנים סיר עמוק ושטוח עם כף שמן

3
בוצע

צורבים את הבשר מכל הכיוונים

צורבים את הבשר מכל הכיוונים

4
בוצע

דקה מכל צד עד שהבשר מאפיר

דקה מכל צד עד שהבשר מאפיר

5
בוצע

מעבירים למסננת

מעבירים למסננת

6
בוצע

חותכים תפוחי אדמה לחתיכות גדלות

חותכים תפוחי אדמה לחתיכות גדלות

7
בוצע

חותכים גזרים

חותכים גזרים

8
בוצע

מטגנים בנפרד קלות את תפוחי האדמה שיזהיבו מכל הצדדים

מטגנים בנפרד קלות את תפוחי האדמה שיזהיבו מכל הצדדים

9
בוצע

חותכים את הבצל לרבעים ומטגנים קלות עם הגזר והשום

חותכים את הבצל לרבעים ומטגנים קלות עם הגזר והשום

10
בוצע

מחזירים את הבשר לסיר

מחזירים את הבשר לסיר

11
בוצע

מפזרים את תפוחי האדמה

מפזרים את תפוחי האדמה

12
בוצע

מוזגים כוס יין

מוזגים כוס יין

13
בוצע

2 כוסות מים פושרים

2 כוסות מים פושרים

14
בוצע

לתיבול: מלח,פלפל וסילאן

לתיבול: מלח,פלפל וסילאן

15
בוצע

2 כפיות מלח

2 כפיות מלח

16
בוצע

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פלפל שחור

17
בוצע

2 כפות סילאן

2 כפות סילאן

18
בוצע

מביאים לרתיחה

מביאים לרתיחה

19
בוצע
60

מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כשעה

מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כשעה

20
בוצע

מכניסים לתנור בחום נמוך של 130 מעלות למשך 3-4 שעות

מכניסים לתנור בחום נמוך של 130 מעלות למשך 3-4 שעות

21
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון לקוביות צלי בקר עם יין בתנור שנמסות בפה עם ניחוח משגע. מתכון קל ופשוט ,לארוחה טעימה שמתאימה במיוחד לארוחה משפחתית וגם לשולחן החג.

המתכון מתאים לכ-6 סועדים.

  1. מחממים בסיר שמן זית.
  2. מכניסים את קוביות הבשר ומטגנים כמה דק מכל הכיוונים עד שהקוביות סגורות.
  3. מוציאים את קוביות הבשר למסננת ומניחים בצד.
  4. באותו הסיר, לא לשטוף אותו,מכינים את התבשיל.
  5. חותכים תפוחי אדמה לקוביות גדלות מכניסים לסיר לטיגון.צורבים עד הזהבה ומניחים בצד.
  6. חותכים גזרים ובצל לרבעים ומטגנים באותו סיר ומוסיפים 4 שיני שום.
  7. מוסיפים את קוביות הבשר לירקות ומערבבים קלות.
  8. מוסיפים את תפוחי האדמה הצרובים.
  9. מוזגים לתבשיל כוס יין אדום/לבן ומוסיפים 2 כוסות מים פושרים.
  10. מתבלנים במלח ,פלפל שחור וסילאן.(סילאן מזרז השחמה ומעמיק את הטעמים של הבשר.)
  11. מביאים לרתיחה ללא מכסה
  12. מכסים את הסיר ,מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה על אש בינונית – נמוכה.
  13. מכניסים לתנור לחום בינוני למשך 3-4 שעות בטמפרטורה של 130-140 מעלות.
  14. כשהנתחים שחומים – הבשר מוכן.

תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג בשר כתף
3 תפוח אדמה
2 גזר
1 בצל
1 כוס יין לבן
2 כוסות מים פושרים
תיבול
2 כפות סילאן
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(4)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

קרואסון שוקולד מטורטייה מ-2 מרכיבים
הקודם
קרואסון שוקולד מטורטייה
מתכון לעוגת תפוז קוקוס מהירה
הבא
עוגת תפוז קוקוס מהירה
קרואסון שוקולד מטורטייה מ-2 מרכיבים
הקודם
קרואסון שוקולד מטורטייה
מתכון לעוגת תפוז קוקוס מהירה
הבא
עוגת תפוז קוקוס מהירה

הוסף תגובה