רכיבים
-
1 ליטר חלב
-
2.5 כפות מיץ לימון
-
2 כפות שמנת מתוקה
-
כלים :
-
סיר
-
קערה
-
בד כותנה אוורירי
-
מרית
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מוסיפיים ליטר חלב לסיר |
2
בוצע
|
מרתיחים על אש בינונית ולפני גלישה מעבירים לאש נמוכה |
3
בוצע
|
מוסיפים 2 כפות מיץ לימון ומערבבים בעדינות |
4
בוצע
|
מתחילים להיווצר גושים |
5
בוצע
|
מניחים בד כותנה בקערה ומוזגים |
6
בוצע
|
תופסים ב-4 קצוות ומרימים את הבד |
7
בוצע
|
טובלים בקערה עם מים נקיים מס' פעמים ומוציאים |
8
בוצע
|
סוחטים וכך זה נראה |
9
בוצע
|
קושרים את הבד מניחים ומעל חפץ כבד ל 15 דקות |
10
בוצע
|
פותחים מפוררים בכפית |
11
בוצע
|
מעבירים לקערה ומוסיפים 2 כפות שמנת מתוקה |
12
בוצע
|
מערבבים היטב |
13
בוצע
|
בתאבון |