רכיבים
-
1/2 ק"ג סולת
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
כף מלח
-
4 כוסות ח"פ מים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מעבירים לקערה חצי ק"ג סולת |
3
בוצע
|
עושים גומה במרכז ושופכים חצי כוס שמן |
4
בוצע
3
|
מכניסים למיקרו (פעם ראשונה) ל-3 דקות |
5
בוצע
|
מוציאים,מפוררים ומוודאים שהשמן עוטף את כל גרגירי הסולת |
6
בוצע
|
שופכים כוס ח"פ (ראשונה) של מים בצמוד לקצות הקערה |
7
בוצע
3
|
מכניסים למיקרו (פעם שנייה) ל-3 דקות |
8
בוצע
|
מוציאים, מפוררים בעזרת מזלג ושופכים כוס ח"פ (שנייה) של מים בצמוד לקצות הקערה |
9
בוצע
3
|
מכניסים למיקרו (פעם שלישית) ל-3 דקות |
10
בוצע
|
מוציאים, מפוררים בעזרת מזלג ושופכים כוס ח"פ (שלישית) של מים בצמוד לקצות הקערה |
11
בוצע
3
|
מכניסים למיקרו (פעם רביעית) ל-3 דקות |
12
בוצע
|
מוציאים,מוסיפים כף מלח, מפוררים בעזרת מזלג ושופכים כוס ח"פ (רביעית) של מים בצמוד לקצות הקערה |
13
בוצע
3
|
מכניסים למיקרו (פעם חמישית) ל-3 דקות |
14
בוצע
|
מוציאים ומפוררים היטב בעזרת מזלג. |
15
בוצע
|
ונשאר רק להכין את המרק ! |