0 0
קינואה אדומה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קינואה אדומה

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

פשוט סופר-פוד.

  • 30
  • סועדים 3
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

כוס קינואה

כוס קינואה

2
בוצע

לשטוף היטב

לשטוף היטב

3
בוצע

פלפל אדום וסלק

פלפל אדום וסלק

4
בוצע

לגרד את הסלק בפומפייה

לגרד את הסלק בפומפייה

5
בוצע

ואת הפלפל האדום לחתוך לרצועות דקות מאוד

ואת הפלפל האדום לחתוך לרצועות דקות מאוד

6
בוצע

להוסיף 2 כפות ירק קצוץ ולערבב היטב

להוסיף 2 כפות ירק קצוץ ולערבב היטב

7
בוצע

לטגן קלות את הקינואה עם כף שמן זית

לטגן קלות את הקינואה עם כף שמן זית

8
בוצע

להוסיף 2 שיני שום ולערבב כ 2 דקות

להוסיף 2 שיני שום ולערבב כ 2 דקות

9
בוצע

להוסיף את הירק ולערבב

להוסיף את הירק ולערבב

10
בוצע

להוסיף 2 כוסות מים חמים ולערבב

להוסיף 2 כוסות מים חמים ולערבב

11
בוצע

להוסיף כף אבקת מרק ומעט פלפל שחור

להוסיף כף אבקת מרק ומעט פלפל שחור

12
בוצע

לבשל כ 15 דקות עד שהמים יספגו

לבשל כ 15 דקות עד שהמים יספגו

13
בוצע

להסיר מהאש ולכסות לעוד 10 דקות

להסיר מהאש ולכסות לעוד 10 דקות

14
בוצע

לפורר את התבשיל בעזרת כף

לפורר את התבשיל בעזרת כף

15
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מי אמר שאי אפשר להכין מתכון טעים לקינואה. מתכון בריא במיוחד עם ירקות עשירים בויטמנים. הכנה קלה ומהירה. מתאים כתוספת למבחר עיקריות.

1. לשטוף כוס קינואה במים.
2. לגרד סלק בפומפייה ולחתוך פלפל אדום לרצועות דקות. להוסיף ירק ולערבב היטב.
3. לשפוך את הקינואה ,כף שמן זית ו 2 שיני שום לסיר ולטגן קלות.
4. להוסיף את הסלק והפלפל האדום ולערבב היטב.
5. להוסיף 2 כוסות מים חמים ולבשל כ 15 דקות עד שהמים יספגו.
6. להסיר מהאש ולכסות ל 10 דקת נוספות.
7. לפורר את התבשיל בעזרת כף.

ובתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 כוס קינואה
1 פלפל אדום
1 סלק
2 כפות ירק קצוץ
2 שיני שום
1 כף שמן זית
1 כף אבקת מרק
מעט פלפל שחור טחון
2 כוסות מים חמים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף המצלם

רעיון מעולה לקינואה.

סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
הקודם
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
עוגיות פיצוץ שוקולד
הבא
עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
הקודם
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
עוגיות פיצוץ שוקולד
הבא
עוגיות פיצוץ שוקולד – קרין גורן

הוסף תגובה