רכיבים
-
1 כוס קינואה
-
1 פלפל אדום
-
1 סלק
-
2 כפות ירק קצוץ
-
2 שיני שום
-
1 כף שמן זית
-
1 כף אבקת מרק
-
מעט פלפל שחור טחון
-
2 כוסות מים חמים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
כוס קינואה |
2
בוצע
|
לשטוף היטב |
3
בוצע
|
פלפל אדום וסלק |
4
בוצע
|
לגרד את הסלק בפומפייה |
5
בוצע
|
ואת הפלפל האדום לחתוך לרצועות דקות מאוד |
6
בוצע
|
להוסיף 2 כפות ירק קצוץ ולערבב היטב |
7
בוצע
|
לטגן קלות את הקינואה עם כף שמן זית |
8
בוצע
|
להוסיף 2 שיני שום ולערבב כ 2 דקות |
9
בוצע
|
להוסיף את הירק ולערבב |
10
בוצע
|
להוסיף 2 כוסות מים חמים ולערבב |
11
בוצע
|
להוסיף כף אבקת מרק ומעט פלפל שחור |
12
בוצע
|
לבשל כ 15 דקות עד שהמים יספגו |
13
בוצע
|
להסיר מהאש ולכסות לעוד 10 דקות |
14
בוצע
|
לפורר את התבשיל בעזרת כף |
15
בוצע
|
בתאבון |