רכיבים
-
2 כוסות קינואה
-
1 גזר
-
כוס (סנפרוסט) עדשים ירוקות
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כף אבקת מרק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
פורסים את הגזר ל"גפרורים דקים" |
3
בוצע
|
מחממים 2 כפות שמן בסיר |
4
בוצע
|
מוסיפים את הגזר |
5
בוצע
|
העדשים הירוקות |
6
בוצע
|
והתבלינים |
7
בוצע
|
ומטגנים כ-5 דקות על אש בינונית |
8
בוצע
|
מוסיפים 2 כוסות קינואה |
9
בוצע
2
|
ומטגנים עוד כ-2 דקות תוך כדי ערבוב |
10
בוצע
|
מוספים 4 כוסות מים רותחים |
11
בוצע
|
ברגע שרותח להוסיף כף אבקת מרק ולערבב היטב |
12
בוצע
|
להעביר לאש בינונית ולכסות. |
13
בוצע
|
לערבב מידי פעם עד ספיגת כל הנוזלים. |
14
בוצע
|
בתאבון. |