רכיבים
-
12 יח' פתיבר
-
100 גרם אגוזי מלך
-
100 גרם חלבה
-
שורה מחפיסת שוקולד מריר
-
250 מ"ל שמנת מתוקה
-
1 פודינג וניל אינסטנט
-
צבע מאכל אדום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
בפומפייה המסתובבת מגרדים את הפתיבר |
2
בוצע
|
את אגוזי המלך |
3
בוצע
|
החלבה |
4
בוצע
|
והשוקולד המריר |
5
בוצע
|
המצרכים לקצפת |
6
בוצע
|
מקציפים את השמנת והפודינג וניל |
7
בוצע
|
עד קבלת קצפת אחידה |
8
בוצע
|
להעביר כשליש לקערה, להוסיף צבע מאכל אדום ולערבב |
9
בוצע
|
הקצפות מוכנות |
10
בוצע
|
המרכיבים להרכבת הקינוחים |
11
בוצע
|
שמים בכוס כפית פתיבר, כפית אגוזי מלך |
12
בוצע
|
מזליפים מהקצפת האדומה |
13
בוצע
|
כפית חלבה |
14
בוצע
|
מזליפים מהקצפת הלבנה |
15
בוצע
|
מפזרים שקולד מריר |
16
בוצע
|
ומגישים. |