0 0
קינוחי כוסות אישיים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קינוחי כוסות אישיים

מאפיינים:
  • חלבי

קינוח בכוס אישית. הקינוח של תרצו לחלוק עם אף אחד !

  • 30
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

בפומפייה המסתובבת מגרדים את הפתיבר

בפומפייה המסתובבת מגרדים את הפתיבר

2
בוצע

את אגוזי המלך

את אגוזי המלך

3
בוצע

החלבה

החלבה

4
בוצע

והשוקולד המריר

והשוקולד המריר

5
בוצע

המצרכים לקצפת

המצרכים לקצפת

6
בוצע

מקציפים את השמנת והפודינג וניל

מקציפים את השמנת והפודינג וניל

7
בוצע

עד קבלת קצפת אחידה

עד קבלת קצפת אחידה

8
בוצע

להעביר כשליש לקערה, להוסיף צבע מאכל אדום ולערבב

להעביר כשליש לקערה, להוסיף צבע מאכל אדום ולערבב

9
בוצע

הקצפות מוכנות

הקצפות מוכנות

10
בוצע

המרכיבים להרכבת הקינוחים

המרכיבים להרכבת הקינוחים

11
בוצע

שמים בכוס כפית פתיבר, כפית אגוזי מלך

שמים בכוס כפית פתיבר, כפית אגוזי מלך

12
בוצע

מזליפים מהקצפת האדומה

מזליפים מהקצפת האדומה

13
בוצע

כפית חלבה

כפית חלבה

14
בוצע

מזליפים מהקצפת הלבנה

מזליפים מהקצפת הלבנה

15
בוצע

מפזרים שקולד מריר

מפזרים שקולד מריר

16
בוצע

ומגישים.

ומגישים.

הוראות הכנה

שתף

קינוחי כוסות אישיים. שכבות של קצפת,אגוזים,חלבה ושוקולד. לא תמיד צריך להכין עוגה גדולה.אפשר לבחור בקינוח אישי עם מרקמים וצבעים שונים. קינוח מרשים, מהיר להכנה במינימום עבודה. קינוח בטעם ממכר שיגרוף המון מחמאות. השימוש בפומפייה המסתובבת הופך את ההכנה למהירה מאוד בקלי קלות.

6-8 כוסיות קינוח (תלוי בגודל הכוס)
מומלץ להשתמש בכוסות בגודל קטן.

הכנת המצרכים להרכבת קינוחי הכוסות:

1. הכניסו לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ופודינג וניל והקציפו עד קבלת קצפת יציבה.
להעביר שליש מהקצפת לקערה בנפרד, להוסיף מס’ טיפות צבע מאכל אדום ולערבב היטב.
העבירו את הקצפת הלבנה והקצפת האדומה לשקיות זילוף (כל צבע בשקית בנפרד).
2. בעזרת הפומפייה המסתובבת גרדו את : הפתיבר,אגוזי המלך,החלבה ושוקולד המריר.

הצעה להרכבת הקינוחים:

א. כפית פתיבר.
ב. כפית אגוזי מלך.
ג. קצפת אדומה.
ד. כפית חלבה.
ה. קצפת לבנה.
ו. שוקולד מריר.

זו רק אופצייה אחת מתוך המון אופציות שאתם יכולים להרכיב.

תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
12 יח' פתיבר
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם חלבה
שורה מחפיסת שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 פודינג וניל אינסטנט
צבע מאכל אדום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
שני מסיקה

פירה תפוא וביצים קשות
הקודם
פירה תפוחי אדמה וביצים קשות
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
הבא
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
פירה תפוא וביצים קשות
הקודם
פירה תפוחי אדמה וביצים קשות
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
הבא
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון

הוסף תגובה