0 0
קלחי תירס במחמאה על האש

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קלחי תירס במחמאה על האש

אתם תחליטו : תוספת או קינוח למנגל.

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

לחתוך לשליש את קלחי התירס

לחתוך לשליש את קלחי התירס

2
בוצע

להכניס לסיר

להכניס לסיר

3
בוצע

להוסיף 50 גרם מחמאה

להוסיף 50 גרם מחמאה

4
בוצע

על אש נמוכה

על אש נמוכה

5
בוצע

לערבב עד שהמחמאה נמסה

לערבב עד שהמחמאה נמסה

6
בוצע

להניח על רדיד אלומיניום ולעטוף היטב

להניח על רדיד אלומיניום ולעטוף היטב

7
בוצע

להניח על רשת המנגל לחצי שעה

להניח על רשת המנגל לחצי שעה

8
בוצע

להסיר את הרדיד ולהחזיר למנגל

להסיר את הרדיד ולהחזיר למנגל

9
בוצע

עד שיזהיבו

עד שיזהיבו

הוראות הכנה

שתף

נשנוש מצויין למנגל. אפשר כמנת פתיחה עד שהבשרים על האש מוכנים. כתוספת טעמיה ומתקתקה ליד הבשר או בסיום הארוחה. מתאים לילדים ולמבוגרים.

לחתוך את קלחי התירס ל 3 חלקים.
להכניס לסיר עם המחמאה.
על אש נמוכה לערבב עד שהמחמאה נמסה.
לעטוף ברדיד אלומיניום ולהניח על המנגל לחצי שעה.
להסיר את הרדיד ולהחזיר למנגל עד שהתירס יזהיב.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
3 קלחי תירס
50 גרם מחמאה
רדיד אלומיניום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף המצלם

אפשר להבריש בצ'ילי מתוק שהקלחי תירס על המנגל.

תפוא אינדיאני על האש
הקודם
תפוח אדמה אינדיאני
עוגת זברה-קרין גורן
הבא
עוגת זברה – קרין גורן
תפוא אינדיאני על האש
הקודם
תפוח אדמה אינדיאני
עוגת זברה-קרין גורן
הבא
עוגת זברה – קרין גורן

הוסף תגובה