רכיבים
-
1/2 כוס קמח לבן
-
כוס קמח מלא
-
כף שמרים יבשים
-
כף סוכר
-
1/2 1 כפיות מלח
-
1/2 2 כוסות מים
-
לציפוי
-
קצח, שומשום (ע"פ העדפה)
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חצי קילו קמח לבן |
2
בוצע
|
כף סוכר,כף שמרים |
3
בוצע
|
מוסיף מעט מים |
4
בוצע
|
השמרים תוססים לאחר כרבע שעה |
5
בוצע
|
להוסיף כוס קמח מלא וכפית וחצי מלח ולשים במיקסר |
6
בוצע
|
הבצק מוכן |
7
בוצע
|
תפיחה ראשונה |
8
בוצע
|
מקמחים משטח, לשים את הבצק |
9
בוצע
|
וחותכים לשני חלקים שווים |
10
בוצע
|
לשים מגלגלים לכדורים ומתפחים לחצי שעה נוספת |
11
בוצע
|
מברישים בחלמון של ביצה, מפזרים קצח שומשום וכד |
12
בוצע
|
אופים ב 200 מעלות לחצי שעה |
13
בוצע
|
חותכים את הראש בסכין |
14
בוצע
|
הלחם ללא הראש |
15
בוצע
|
מוציאים את התוכן |
16
בוצע
|
מוזגים מרק, מקשטים |
17
בוצע
|
ובתאבון |