0 0
קעריות לחם למרק

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קעריות לחם למרק

מתכון אליפות לקעריות לחם למרק

  • 120
  • סועדים 4
  • בינוני

רכיבים

  • לציפוי

שלבי הכנה

1
בוצע

חצי קילו קמח לבן

חצי קילו קמח לבן

2
בוצע

כף סוכר,כף שמרים

כף סוכר,כף שמרים

3
בוצע

מוסיף מעט מים

מוסיף מעט מים

4
בוצע

השמרים תוססים לאחר כרבע שעה

השמרים תוססים לאחר כרבע שעה

5
בוצע

להוסיף כוס קמח מלא וכפית וחצי מלח ולשים במיקסר

להוסיף כוס קמח מלא וכפית וחצי מלח ולשים במיקסר

6
בוצע

הבצק מוכן

הבצק מוכן

7
בוצע

תפיחה ראשונה

תפיחה ראשונה

8
בוצע

מקמחים משטח, לשים את הבצק

מקמחים משטח, לשים את הבצק

9
בוצע

וחותכים לשני חלקים שווים

וחותכים לשני חלקים שווים

10
בוצע

לשים מגלגלים לכדורים ומתפחים לחצי שעה נוספת

לשים מגלגלים לכדורים
ומתפחים לחצי שעה נוספת

11
בוצע

מברישים בחלמון של ביצה, מפזרים קצח שומשום וכד

מברישים בחלמון של ביצה, מפזרים קצח שומשום וכד

12
בוצע

אופים ב 200 מעלות לחצי שעה

אופים ב 200 מעלות לחצי שעה

13
בוצע

חותכים את הראש בסכין

חותכים את הראש בסכין

14
בוצע

הלחם ללא הראש

הלחם ללא הראש

15
בוצע

מוציאים את התוכן

מוציאים את התוכן

16
בוצע

מוזגים מרק, מקשטים

מוזגים מרק, מקשטים

17
בוצע

ובתאבון

ובתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מצולמת בשלבים לקעריות לחם למרק. מתכון מעולה ומדויק. משדרג כל הגשת מרק. מתאים במיוחד למרקים סמיכים כמו מרק כתומים, מרק ירקות ועוד.

כמות : 2-4 קעריות ע"פ הגודל

מעבירים לקערת המיקסר את הקמח הלבן
יוצרים גומה ומוסיפים את הסוכר והשמרים.
יוצקים מעט מים במרכז ונותנים לתערובת לבעבע כ 15 דקות.
מוסיפים את הקמח המלא ואת המלח בצד הקערית.
מוסיפים את יתרת המים ולשים עד קבלת בצק אחיד ומעט קשה.
מתפיחים להתפחה ראשונה כחצי שעה.
מקמחים את משטח העבודה , לשים את הבצק ומחלקים לשני חלקים.
לשים ומגלגלים לשני כדורים ומתפיחים לחצי שעה נוספת.

מורחים חלמון של ביצה.
מפזרים קצח,שומשום, פרג (ע"פ העדפה)

אופים בחום של 200 מעלות בשליש התחתון של התנור לחצי שעה.
חותכים את הראש ,מרוקנים את התוכן וממלאים במרק.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1/2 כוס קמח לבן
כוס קמח מלא
כף שמרים יבשים
כף סוכר
1/2 1 כפיות מלח
1/2 2 כוסות מים
לציפוי
קצח, שומשום (ע"פ העדפה)

פוקסי 99

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

הקודם
עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות
מתכון לכבד על האש
הבא
כבד עוף על האש
הקודם
עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות
מתכון לכבד על האש
הבא
כבד עוף על האש

הוסף תגובה