רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
2 גזר
-
150 גרם דלעת
-
1 בצל
-
1/2 כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כמון
-
1/2 כפית כורכום
-
כפית גדושה פפריקה מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
גרדו את הגזר,הדלעת והבצל בפומפייה המסתובבת |
2
בוצע
|
הוסיפו את הירקות המגורדים והירק הקצוץ לבשר |
3
בוצע
|
ואת התבלינים |
4
בוצע
|
ערבבו היטב עד קבלת תערובת אחידה |
5
בוצע
|
העבירו למקרר לשעתיים עד לילה לגיבוש המרכיבים והטעמים |
6
בוצע
|
צרו קציצות בעזרת ידיים רטובות |
7
בוצע
|
השטיחו מעט את הקציצה |
8
בוצע
|
הניחו בשמן שחומם על להבה בינונית |
9
בוצע
|
ברגע שמשחים, הפכו. |
10
בוצע
|
בתאבון. |
One Comment הסתר הערות
נסתי יצא טעים