רכיבים
-
700 גרם בשר בקר טחון
-
1 חצילקלוי קלוף
-
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
-
2 בצלים קצוצים
-
2 שיני שום
-
1/4 כפית בהרט
-
1/4 כפית כמון
-
1.5 מלחכפית
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית כורכום
-
1/4 כפית פלפל שחור
-
5 כפות פירורי לחם
-
1 ביצה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הבשר |
2
בוצע
|
התבלינים |
3
בוצע
|
קולים חציל בתנור |
4
בוצע
|
מקלפים ומסננים מהנוזלים |
5
בוצע
|
מאחדים את החציל והבשר ומערבבים היטב |
6
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים |
7
בוצע
|
הביצה ופירורי הלחם |
8
בוצע
|
ומערבבים היטב |
9
בוצע
|
יוצרים קציצות |
10
בוצע
|
מחממים שמן ומניחים בזהירות |
11
בוצע
|
הופכים כשמשחים |
12
בוצע
|
בתאבון |