רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
2 גזר
-
1 (בינונית) כרובית
-
1 בצל
-
צרור ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
1/2 1 כפיות מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
כפית כמון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לקציצות |
2
בוצע
|
קוצצים את הירק והבצל |
3
בוצע
|
מבשלים את פרחי הכרובית ומועכים |
4
בוצע
|
מעבירים את הירק,הבצל,הגזר והכרובית לקערת הבשר. |
5
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים |
6
בוצע
|
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה |
7
בוצע
|
עוטפים בניילון ניצמד ומעבירים ללילה למקרר |
8
בוצע
|
מחממים במחבת שמן בגובה של 1/2 ס"מ ומכניסים את הקציצות |
9
בוצע
|
ברגע שמשחים הופכים |
10
בוצע
|
מוצאים לנייר סופג |
11
בוצע
|
הצעת הגשה. |