• בית
  • בשרי
  • קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
0 0
קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות

מאפיינים:
  • בשרי

קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות, פשוט מעולות.

  • 45
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לקציצות

המצרכים לקציצות

2
בוצע

לקצוץ את הבצל והירק דק (במעבד ידני/חשמלי)

לקצוץ את הבצל והירק דק (במעבד ידני/חשמלי)

3
בוצע

לגרד את תפו"א בפומפיה (בחלק הגס)

לגרד את תפו"א בפומפיה (בחלק הגס)

4
בוצע

להכניס לקערה את הבשר,תפו"א, הירק והבצל

להכניס לקערה את הבשר,תפו"א, הירק והבצל

5
בוצע

להוסיף את התבלינים

להוסיף את התבלינים

6
בוצע

לערבב היטב

לערבב היטב

7
בוצע

עד קבלת תערובת אחידה

עד קבלת תערובת אחידה

8
בוצע

יוצרים קציצה בידיים

יוצרים קציצה בידיים

9
בוצע

מניחים בזהירות בשמן שחומם על להבה בינונית

מניחים בזהירות בשמן שחומם על להבה בינונית

10
בוצע

ברגע שמשחים, הופכים

ברגע שמשחים, הופכים

11
בוצע

בתאבון.

בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות, השילוב הכי טוב לקציצות.קציצות שאי אפשר לעמוד בפניהן. קציצות קרנציות מבחוץ,רכות ונימוחות מבפנים. קציצות שמתאימות כמנה עקרית, בכריך או כנשנוש.

לקצוץ כוס ירק (פטרוזיליה או כוסברה או לשלב) עם 1 בצל.
לגרד את תפוחי האדמה בחלק הגס של הפומפייה.
להוסיף את הכל לקערה עם הבשר הטחון.
להוסיף לקערה את התבלינים : כפית מלח,חצי כפית פלפל שחור,חצי כפית כמון,חצי כפית כורכום ו-2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה.
לערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה.
ליצור קציצות בידיים ולטגן בשמן חם על להבה בינונית.
ברגע ששחום הופכים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל
1 כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
4 תפוח אדמה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1/2 כמון כמון
1/2 כפית כורכום
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(4)
סה"כ ביקורות:1
עדנה כהן-שבת

קציצות בשר פשוט טעימות.

מתכון לפסטה ברוטב קרם קןקןס
הקודם
פסטה ברוטב קרם קוקוס
מתכון לעוגיות עבאדי עם בירה עוגיות מלוחות ופריכות
הבא
עוגיות עבאדי עם בירה
מתכון לפסטה ברוטב קרם קןקןס
הקודם
פסטה ברוטב קרם קוקוס
מתכון לעוגיות עבאדי עם בירה עוגיות מלוחות ופריכות
הבא
עוגיות עבאדי עם בירה

הוסף תגובה