רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
1 בצל
-
1 כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
4 תפוח אדמה
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כמון כמון
-
1/2 כפית כורכום
-
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לקציצות |
2
בוצע
|
לקצוץ את הבצל והירק דק (במעבד ידני/חשמלי) |
3
בוצע
|
לגרד את תפו"א בפומפיה (בחלק הגס) |
4
בוצע
|
להכניס לקערה את הבשר,תפו"א, הירק והבצל |
5
בוצע
|
להוסיף את התבלינים |
6
בוצע
|
לערבב היטב |
7
בוצע
|
עד קבלת תערובת אחידה |
8
בוצע
|
יוצרים קציצה בידיים |
9
בוצע
|
מניחים בזהירות בשמן שחומם על להבה בינונית |
10
בוצע
|
ברגע שמשחים, הופכים |
11
בוצע
|
בתאבון. |