רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
1/2 ק"ג תפוח אדמה
-
1/2 כוס בצל טחון
-
1 ביצה
-
1 כף כמון
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית פפריקה אדומה חריפה
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כף שמן קנולה
-
2 כפות פירורי לחם
-
1/2 כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)פטרוזיליה/כוסברה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה |
3
בוצע
|
לוקחים חופן וסוחטים מכל הנוזלים |
4
בוצע
|
וכך את כל תפוחי האדמה המגורדים |
5
בוצע
|
מוסיפים חצי כוס ירק , ביצה |
6
בוצע
|
חצי כוס בצל טחון , בשר טחון |
7
בוצע
|
מלח, כורכום |
8
בוצע
|
פפריקה חריפה, פלפל שחור |
9
בוצע
|
פירורי לחם וכף שמן |
10
בוצע
|
מערבבים היטב |
11
בוצע
|
עד קבלת תערובת אחידה |
12
בוצע
|
מחממים שמן במחבת |
13
בוצע
|
יוצרים קציצה ארוכה |
14
בוצע
|
משטחים |
15
בוצע
|
מניחים בזהירות בשמן החם |
16
בוצע
|
ברגע שמשחים הופכים |
17
בוצע
|
כשהצד השני משחים מוציאים ומניחים על נייר סופג |
18
בוצע
|
בתאבון |