רכיבים
-
1 ק"ג בשר טחון
-
1 בצל
-
1 כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
כפית מלח
-
כפית פלפל שחור גרוס
-
כפית כמון
-
כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית ראס אל חנות
-
1/3 כוס צנוברים
-
2 כפות שמן קנולה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
לקצוץ את הבצל והירק |
3
בוצע
|
להוסיף את כל המרכיבים לקערה |
4
בוצע
|
לשמן את הידיים (כ-2 כפות שמן) |
5
בוצע
|
לערבב עד קבלת תערובת אחידה |
6
בוצע
|
ליצור קציצות (בגודל של כ 7-8 ס"מ) |
7
בוצע
|
להניח על מגש |
8
בוצע
|
ולהכניס למקרר (להוציא חצי שעה לפני ששמים על האש) |
9
בוצע
|
לצלות על אש בינונית, להפוך ברגע שמשחים |
10
בוצע
|
בתאבון |
2 Comments הסתר הערות
מתכון מושלם יוצא ממש טעים
מתכון טוב.