רכיבים
-
2 חזי עוף
-
1 תפוח אדמהבינוני
-
1 גזר
-
1/2 כוס אפונה
-
1/2 פיתה
-
3/4 כוס בצל טחון
-
1/4 כוס ירק קצוץ
-
2 כפות פירורי לחם
-
1 כף אבקת מרק
-
1 כפית כורכום
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1 כפית מלחשטוחה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
2 ביצים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חזה עוף |
2
בוצע
|
חותכים לרצועות |
3
בוצע
|
ומבשלים |
4
בוצע
|
מבשלים תפוח אדמה ומועכים לפירה |
5
בוצע
|
מגרדים גזר ומוסיפים לתפוח אדמה |
6
בוצע
|
מוסיפים את האפונה, הירק |
7
בוצע
|
הבצל, הביצים |
8
בוצע
|
אבקת מרק,כורכום |
9
בוצע
|
פלפל שחור, מלח |
10
בוצע
|
פירורי לחם,פפריקה מתוקה ומערבבים |
11
בוצע
|
מעבירים את חזה העוף שהתבשלו למסננת |
12
בוצע
|
מרטיבים חצי פיתה |
13
בוצע
|
מכניסים את חזה העוף והפיתה למעבד |
14
בוצע
|
וטחונים עד קבלת מחית עוף |
15
בוצע
|
מעבירים את העוף לשאר הירקות ומערבבים היטב |
16
בוצע
|
מחממים שמן |
17
בוצע
|
קורצים לגדול של כדור טניס |
18
בוצע
|
מגלגלים ומשטחים |
19
בוצע
|
מניחים במחבת |
20
בוצע
|
ברגע שמזהיב הופכים |
21
בוצע
|
מנחים על נייר סופג |
22
בוצע
|
בתאבון |