0 0

קציצות עוף מטוגנות

קציצות שעוברות מדור לדור

  • 90
  • סועדים 20
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

קולפים את הירקות,שוטפים וחותכים לרצועות

קולפים את הירקות,שוטפים וחותכים לרצועות

2
בוצע

חותכים את חזי העוף לרצועות

חותכים את חזי העוף לרצועות

3
בוצע

טוחנים במטחנת בשר את חזי העוף

טוחנים במטחנת בשר את חזי העוף

4
בוצע

ואת הירקות

ואת הירקות

5
בוצע

משרים פיתה במים סוחטים וטוחנים המכונה

משרים פיתה במים סוחטים וטוחנים המכונה

6
בוצע

מתבלים

מתבלים

7
בוצע

ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה

ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה

8
בוצע

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר

9
בוצע

למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב

למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב

10
בוצע

יוצרים קציצות בעזרת ידיים רטובות ומניחים בשמן חמה

יוצרים קציצות בעזרת ידיים רטובות ומניחים בשמן חמה

11
בוצע

ברגע שמשחים הופכים

ברגע שמשחים הופכים

12
בוצע

מעבירים לנייר סופג

מעבירים לנייר סופג

13
בוצע

ובתאבון

ובתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מעולה בתמונות ולהכנת קציצות עוף בשילוב ירקות של סבתא זהבה. מנה קלה וטעימה במיוחד. ניתן לאכול כמנה עיקרית, תוספת ויותר מכל להוסיף לכריך. הקציצות של סבתא זהבה עוברות מדור לדור.

כמות : כ 40 קציצות

לטחון את חזי העוף והירקות במטחנת בשר (המסננת עם החורים הקטנים).
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.

הערה : התערובת דלילה מאוד ולכן יש להכניס למקרר ללילה.
אם רוצים להכין באותו היום. יש לטחון את הירקות בנפרד ולסחוט אותן מהנוזלים)

למחרת מוציאים מהמקרר ומערבבים היטב.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצה ומניחים בשמן שחומם במחבת.
כשמשחים הופכים.
מעבירים לנייר סופג.

בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג חזי עוף
2 תפוח אדמה בינוניים
2 גזר
2 בצל גדולים
3 שיני שום
1 פיתה
3 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
3 כף פפריקה מתוקה
1 כף תבלין "גריל עוף"
שמן קנולה לטיגון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

אוזני המן במלית פרג מיקי שמו
הקודם
אוזני המן במילוי פרג של מיקי שמו
עוגיות סנדוויצ ריבה
הבא
עוגיות ריבה
אוזני המן במלית פרג מיקי שמו
הקודם
אוזני המן במילוי פרג של מיקי שמו
עוגיות סנדוויצ ריבה
הבא
עוגיות ריבה

הוסף תגובה